Forumdan Uzaklaştırıldı
- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
merhaba arkadaşlar daha dün aldığım yeni motosikletim ybr 250 ile gezi yaptım ve sizlerle paylaşmak istedim, :cat:
burası küçükkuyu iskelesi ve feneri

arkadaşlar küçükkuyu'dan sonra behramkale yoluna girdim, karşıda görülen dağ mdilli adası yani yunanistan(lesvos)

motorum 100km oldu

bundan sonra assos diğer adıyla behramkale fotoğrafları

behramkale'de süs eşyaları satan yer çok bulursunuz

arkadaşlar buda kalenin tarihçesi

evet arkadaşlar assos tan ayrılıyoruz, hava çok sıcak denize girmeye gidiyorum

dönüşte çektiğim fotoğraflar

ve plaja geldik hem birşeyler yerim hemde denizime girerim dedim, soğuk bir bira iyi gider

birayı içtikten sonra yemeğim geldi tabi yemek yemeden önce denizin tadını çıkardım, yemekten sonra denize girmek riskli olabiliyor.

ve bunan sonra artık akçaya dönüyoruz, umarım beğenmişsinizdir, şimdiden teşekkürler, dönüşte jandarma yolu kesmiş, bana sağa çek diye işaret yaptı ama, dururmuyum, el sallayarak yanından geçtim,
bide akşam akşam motoru bağlatmayalım, plakası 3gün sonra çıkacak çünki:cat:
burası küçükkuyu iskelesi ve feneri

arkadaşlar küçükkuyu'dan sonra behramkale yoluna girdim, karşıda görülen dağ mdilli adası yani yunanistan(lesvos)

motorum 100km oldu

bundan sonra assos diğer adıyla behramkale fotoğrafları

behramkale'de süs eşyaları satan yer çok bulursunuz

arkadaşlar buda kalenin tarihçesi

evet arkadaşlar assos tan ayrılıyoruz, hava çok sıcak denize girmeye gidiyorum

dönüşte çektiğim fotoğraflar

ve plaja geldik hem birşeyler yerim hemde denizime girerim dedim, soğuk bir bira iyi gider

birayı içtikten sonra yemeğim geldi tabi yemek yemeden önce denizin tadını çıkardım, yemekten sonra denize girmek riskli olabiliyor.

ve bunan sonra artık akçaya dönüyoruz, umarım beğenmişsinizdir, şimdiden teşekkürler, dönüşte jandarma yolu kesmiş, bana sağa çek diye işaret yaptı ama, dururmuyum, el sallayarak yanından geçtim,