Yeni Motorum Yamaha WR 125 X

En güzel motorlardan birini almışsın, dikkatli ol ve güle güle kullan...

Allah utandırmasın. Tekerin düz bassın. Bu modeli ve biraz daha enduro olanını da kullanmış biri olarak diyebilirim ki her yerinden kalite akan sağlam bir motor. Gidişi öyle çok aliyülala olmasada yinede benzinin bitmedikçe yolda kalmayacağın aşikar.

Şunun 250liği olsaydı cbr ı düşünmezdim bile :(

Sm lere bayılıyorum ya :)
Mükemmel görünüyor , kesinlikle çok zevklidir sürmeside.
Hayırlı olsun.

Şunun 250liği olsaydı cbr ı düşünmezdim bile :(

Sm lere bayılıyorum ya :)
Mükemmel görünüyor , kesinlikle çok zevklidir sürmeside.
Hayırlı olsun.

hayırlı olsun dün bindim gezdim arkadaşta var baya bi elenceli vi güzel makina..
250 si de gelicek isteyen hemen sipariş verebilir ama fiyatı biraz fazla olur herhalde ama tabiki hakını veriri çünkü 250 si 30bg. fena bişey.:cat:

Yamaha gene yamaha ya :) mükemmel görünüyo maaşallah diyelim kazasız belasız kullanman dileğiyle.. Şunu belirtmeden geçemicem 125 yazan ve yamahanın arması olan yerler yani kanatlara "ABİİİ ÇOOK İİİ YAAAA.." Demek istiyorum tekrardan hayırlısı olsun hocam..

Fotoğraf, sürüş izlenimi bekliyoruz :) Malum bu motoru kullanıp forumlarda gezen pek yok :pr:

Hayırlı olsun kardeş on numara motor çok hoşuma gitti yaw bende istiom :D güle güle bin tepe tepe kullan :D Allah kaza bela vermesin

Hepinize tekrardan çok teşekkür ederim inşallah daha iyileri sizlerin olur. Motosiklet ilk vitesli motosikletim sayılır. Kalitesi zaten tartışılmaz. Kullanımı çok keyifli. Gücünden dolayı tam bir supermoto sayılmasada. Şehir içinde gerçekten tatmin edici. Üzerinde gelen lastikler pirelli sport demon arka teker kaydırmak şahane :cherry: Bulunduğum şehirde bir arkadaşta daha wr 125 varmış. Motosiklet vesilesiyle onunlada tanışmış oldum. Bi kaç resim çekildik :)
wLkvrZ.jpg

wvka14.jpg

Kq6Aod.jpg

ea9n92.jpg

Buda bonus selfie :)
wLkvk0.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar