Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Allah utandırmasın. Tekerin düz bassın. Bu modeli ve biraz daha enduro olanını da kullanmış biri olarak diyebilirim ki her yerinden kalite akan sağlam bir motor. Gidişi öyle çok aliyülala olmasada yinede benzinin bitmedikçe yolda kalmayacağın aşikar.
hayırlı olsun dün bindim gezdim arkadaşta var baya bi elenceli vi güzel makina..
250 si de gelicek isteyen hemen sipariş verebilir ama fiyatı biraz fazla olur herhalde ama tabiki hakını veriri çünkü 250 si 30bg. fena bişey.:cat:
Hepinize tekrardan çok teşekkür ederim inşallah daha iyileri sizlerin olur. Motosiklet ilk vitesli motosikletim sayılır. Kalitesi zaten tartışılmaz. Kullanımı çok keyifli. Gücünden dolayı tam bir supermoto sayılmasada. Şehir içinde gerçekten tatmin edici. Üzerinde gelen lastikler pirelli sport demon arka teker kaydırmak şahane :cherry: Bulunduğum şehirde bir arkadaşta daha wr 125 varmış. Motosiklet vesilesiyle onunlada tanışmış oldum. Bi kaç resim çekildik