Yeni Motorum Yamaha WR 125 X

Yeni motorumu an itibariyle almış bulunmaktayım. Allah hepinize daha iyilerini nasip eder inşallah. Boyum 1.80 motor beklediğimden yüksek çıktı. Parmak uçlarıyla değebiliyorum :)
xEklOB.jpg

xGanG3.jpg

epl4aq.jpg

edit: Kusura bakmayın heyecanla konuyu motosohbete açmışım...

ake

çok beğendiğim bir motor. güle güle kullanın. forum olarak motor sezonu açıldı sanırım. baya yeni motor alan var :) tekrar hayırlı olsun.

Acayip hoşuma gitti nazarlara gelmezsin inş. Hayırlı uğurlu olsun tepe tepe bin .. :queen:

sonunda forumda bir yamaha wr 125 kullanıcısı aktif olarak görebildim.hayırlı olsun. bendede 2013 model beyaz wr 125 r modeli var. çok memnun kalacağına eminim

Hayırlı olsun,kazasız belasız inşallah.Kaskınız yere değmesin..

Moderatör
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın diyerek, konuyu ait olduğu yere taşıyorum :)

ayrıca ekleme yapayım basınçlı suyu grenaja tutma stickerlar çok çabuk bırakıyor kendini

öncelikle hayırlı olsun.allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin..benimde hayalimdeki motor yaza alıcam kısmetse.Balıkesir motohandan mı aldın?aslen gönenliyimde ordan almayı düşünüyorum bende...

Hepinize çok teşekkür ederim. Evet Motohan'dan aldım ve kesinlikle tavsiye edebileceğim biryer. Nakliye parası verdim. Artı olarak benimle gelen kişiye üç-beş birşey verdim. Motohan sahibi Fırat bey az önce arayarak ilk bakımının onlardan olcağını para vermemem gerektiğini söyledi. Acaip mutlu oldum böyle esnafı görünce :)

Hepinize çok teşekkür ederim. Evet Motohan'dan aldım ve kesinlikle tavsiye edebileceğim biryer. Nakliye parası verdim. Artı olarak benimle gelen kişiye üç-beş birşey verdim. Motohan sahibi Fırat bey az önce arayarak ilk bakımının onlardan olcağını para vermemem gerektiğini söyledi. Acaip mutlu oldum böyle esnafı görünce :)
desene plaka ruhsat işleri falan 10.000 lira temiz:)ama olsun her kuruşuna değiceğini düşünüyorum

Cok guzel duruyo,hayırlı olsun.ins.kaza bela gormeden kullanırsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar