Yeni motorum Yamaha 660z tenere

tMWK3H.jpeg
[/IMG]

Kazasız belasız , güle güle kullanın.

Kullanır iken :

Ayna kör noktalara dikkat. Edit : Ayna uzatma takılmış , fotoda yeni fark ettim.

Kaplin lastikleri sıhhatine dikkat.

Depo dolu iken , ıslakta dönüşlere dikkat.

Ayak fren pedal ayarına , ve arka balataların kondusyonuna dikkat.

Gerisi Tenere 660 başlığında :)

Hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin,benim de çok alasım vardı ama, çok para istiyorlardı,ben de XT 660r aldım.Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle

Hocam hayırlı olsun. Hocam 1.55-1.58 boya sahip arkadaşlar bunu kullanabiliyor mu merak ettim? Sele yüksekliği nedir ?
Teşekkür ediyorum
Sele yüksekliği 90 idi alçaltma kiti alıp 85 e falan düştü

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:09 ----------

Motoru her yere parketme, dükkanın önünde gözünden de ayırma. Sonra bir bakmıkşsın topcase'i söküp götürmüşler, getirip benim motora monte etmişler :p

Hayırlı olsun tekrar, kazasız belasız kullan Kerem ;)

Abi nedemek ayıp ediyon topcase’i alan sen ol ����
Teşekkür ediyorum abi

Rüyalarımın "makinesi" arzularımın "sahikasi" yolların "efsanesi" ...
Çok kıskandım.
Hayırlı olsun.gule güle kullanın.

kazasız belasız güzel günlerde kullan tekerine taş değmesin yolun açık olsun.

F54

HAYIRLISI OLSUN güzel makina 4 yıldır kullanıyorum sıfır sıkıntı katırrr :)

benimde radarımda olan aylardır piyasasını takip ettiğim bir motor ama 30 bin civarına ne kadar motor varsa hepsi başkaları tarafından alınıp 35-36-37 ye tekrar ilana koyuldu. eskiden gördüğüm motorların hepsi farklı yerlerde fotoğrafları çekilmiş 5 bin lira eklenip tekrar ilana koyulmuş. şuan piyasası tam bir balon. birkaç ay önce baktığım sıralarda 40bin tl olan motorlar aksesuar olarak akrapovic egzozuna kadar gırtlak dolu kmsi 10bin olanlardı şimdi 50-60 bin kmdeki çantalı motorlara 40 yazıyorlar. 35 in altında düzgünü yok. piyasa yükselten arkadaşlar sayesinde motorunu satacak olanda 37-40 aralığında filan yazıyor iyice saçma sapan yükseldi. işin garip yanı birde bu tiplerin hepsi tok satıcı tayfadan. sanki motorlarına acayip talep varmışta günde 100 kişi arıyormuş gibi 100 lira bile düşmeyen tipler. buradan o arkadaşlara; o paralara nah satarsınız demek istiyorum
motorunuz hayırlı olsun

Son düzenleme:
benimde radarımda olan aylardır piyasasını takip ettiğim bir motor ama 30 bin civarına ne kadar motor varsa hepsi başkaları tarafından alınıp 35-36-37 ye tekrar ilana koyuldu. eskiden gördüğüm motorların hepsi farklı yerlerde fotoğrafları çekilmiş 5 bin lira eklenip tekrar ilana koyulmuş. şuan piyasası tam bir balon. birkaç ay önce baktığım sıralarda 40bin tl olan motorlar aksesuar olarak akrapovic egzozuna kadar gırtlak dolu kmsi 10bin olanlardı şimdi 50-60 bin kmdeki çantalı motorlara 40 yazıyorlar. 35 in altında düzgünü yok. piyasa yükselten arkadaşlar sayesinde motorunu satacak olanda 37-40 aralığında filan yazıyor iyice saçma sapan yükseldi. işin garip yanı birde bu tiplerin hepsi tok satıcı tayfadan. sanki motorlarına acayip talep varmışta günde 100 kişi arıyormuş gibi 100 lira bile düşmeyen tipler. buradan o arkadaşlara; o paralara nah satarsınız demek istiyorum
motorunuz hayırlı olsun

Teşekkür ediyorum
Kesinlikle haklısınız söyledikleriniz de

Bu dakikadan sonra yolda her gordugumuz siyah tenereye bi teker borcumuz olsun :rendeer:

Motosikleti
Yamaha XT600
Bende de dedesi var :mrgreen: hayırlısı olsun kazasız belasız

motorunuz hayırlı olsun

30 bin gaymeye bendekkini alabilirler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar