Yeni Motorum Tekrardan Xj6 :)

Vallahi senelerdir aklımda olan motosiklet bu benimde,bir türlü cesaret edip değiştirip alamadım .Hayırlı olsun, güzel ,sakin yerine göre açtınmı uzayan rahat bir makine.

Hayirli olsun erman ya.. xj6 ya donus sana yakisiodu ya guzel motor ses ixil vs bence iyi yapmissin.. yazi nc ile geçirdin guzelde gezdin oh miss..

Bende diversion f bakalim, ninja 300 yok mu olum alan satiom :)) bayandan ninja ::xicon_ev::xicon_ev::xicon_ev

Tesekkurler pazar ekuriler gezisins gelecegim evet. Cagri sana yakisir xj6f :)

Super Moderator
Hayırlı olsun Erman, Allah kaza, bela göstermesin.

Hayirli olsun erman ya.. xj6 ya donus sana yakisiodu ya guzel motor ses ixil vs bence iyi yapmissin.. yazi nc ile geçirdin guzelde gezdin oh miss..

Bende diversion f bakalim, ninja 300 yok mu olum alan satiom :)) bayandan ninja ::xicon_ev::xicon_ev::xicon_ev
Ninja300 ü istersen alabiliriz, arkadaşımın moto galerisi var kaç model,kaza var mı kaçıncı sahibisin, km kaç, motorda extra ne var vs vs kısaca her şeyini yazabilir misin? :D

Ninja300 ü istersen alabiliriz, arkadaşımın moto galerisi var kaç model,kaza var mı kaçıncı sahibisin, km kaç, motorda extra ne var vs vs kısaca her şeyini yazabilir misin? :D

10.500 KM de, 2015 30 yıl serisi, kaza çok şukur yok :) puig koruma takozu var, two brother egzos var,
2. sahibiyim. 3000 km aldım, ama işte ben motorumu kullanıyorum devamlı ole bi yere bırakmam zor olur :(

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:06 ----------

Tesekkurler pazar ekuriler gezisins gelecegim evet. Cagri sana yakisir xj6f :)

sesini seviorum motorun abs de var artık tam bana gore mis..
birde topcase takıcam ara ara.. daha ne istim 30 bin bayılcam o var sadece :)

Ablacım yapma yapma karışır sonra buralar.Aman hassas buralar bu aralar.Millet forumu sosyal deney deneği için kullanıyor malum.

Erman dun gece ses denemesi yaptik diye eve giderken site yoneticisi camdan bana bakiyodu :D Herkes sevdigine kavusuyor haftaya bi 696 daha alip gazlayabiliriz :O

;) ben yazinca karismior kardesim alistilar bana :) bende sizdenim ::pala:: hehheu

yok o manada değil.Bazı arkadaşlar forumda bayanlara karşı ilgi duyulduğu için bayana daha fazla yardım ediyormuş erkek yardım isteyince etmiyormuş.Böyle testler yapıldı forumda onun için öyle dedim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar