Hayırlı olsun Erman. Xj6 sana yakışıyor. Pazar günü görüşürüz herhalde
Ninja300 ü istersen alabiliriz, arkadaşımın moto galerisi var kaç model,kaza var mı kaçıncı sahibisin, km kaç, motorda extra ne var vs vs kısaca her şeyini yazabilir misin?Hayirli olsun erman ya.. xj6 ya donus sana yakisiodu ya guzel motor ses ixil vs bence iyi yapmissin.. yazi nc ile geçirdin guzelde gezdin oh miss..
Bende diversion f bakalim, ninja 300 yok mu olum alan satiom) bayandan ninja ::xicon_ev::xicon_ev::xicon_ev
Ninja300 ü istersen alabiliriz, arkadaşımın moto galerisi var kaç model,kaza var mı kaçıncı sahibisin, km kaç, motorda extra ne var vs vs kısaca her şeyini yazabilir misin?![]()
Tesekkurler pazar ekuriler gezisins gelecegim evet. Cagri sana yakisir xj6f![]()
Ablacım yapma yapma karışır sonra buralar.Aman hassas buralar bu aralar.Millet forumu sosyal deney deneği için kullanıyor malum.Hayirli olsun erman ya.. xj6 ya donus sana yakisiodu ya guzel motor ses ixil vs bence iyi yapmissin.. yazi nc ile geçirdin guzelde gezdin oh miss..
Bende diversion f bakalim, ninja 300 yok mu olum alan satiom) bayandan ninja ::xicon_ev::xicon_ev::xicon_ev
Ablacım yapma yapma karışır sonra buralar.Aman hassas buralar bu aralar.Millet forumu sosyal deney deneği için kullanıyor malum.
ben yazinca karismior kardesim alistilar bana
bende sizdenim :
ala:: hehheu
yok o manada değil.Bazı arkadaşlar forumda bayanlara karşı ilgi duyulduğu için bayana daha fazla yardım ediyormuş erkek yardım isteyince etmiyormuş.Böyle testler yapıldı forumda onun için öyle dedim