yeni motorum tekrar enduro

2005 de Enduro dan choppere geçme hatasında bulunmuştum.Bu hatamdan dönerek yeniden bir enduro pazarlığı yaptım ve 1999 Honda Transalp alıyorum.Kapora verdim haftaya noter satışı ile alacağım resimleri ekleyeceğim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı Uğurlu olsun abi , sen iyi bilirsinde 1999 8 senelik motor bi problem cıkarmaz inşallah :wiinkk:

Hayırlı olsun Çağlayan abi, sorunsuz, kazasız belasız kullanırsın inşallah. Komşuda pişen bize düşer mi peki? :p

30200 km de temiz bir makine ama genede belli olmaz.8500 ytl lik bütçeyle daha iyi bir enduro bulamadım.Kısmet bunaymış,resim varda eklemeyi beceremedim.Tabiki st erdoğan

Transalp'se çıkarmaz. Temiz bulsam ben de alırım :wiinkk:

Super Sport değil bunlar enduro. Endurance (dayanıklılık)'tan geliyor adları :bounce:

ENDURO ENDURO
yağmur çamur kar kış sıcak soğuk asla farketmez endoroooooooooooo yer yerde gider :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
peki abiler ablalar:) Hayırlı olsun abi tekarar kazasız belasız Binmen dileğimle :rendeer:

Allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :queen: Bir transalp daha :p

Hayırlı olsun, gerçi ben ileri bir model düşünüyorum :p :cherry: :rendeer:

Herkeze teşekkürler.Dishy transalpe cevabın gecikti gerçi başlıkta geçmediği için sende haklısın. Bütçe buna yetti daha yeni modelinin yeni olmasından öte bir farkı yok galiba

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
hayırlı olsun
hatanın neresinden dönersen kardır :)

Herkeze teşekkürler.Dishy transalpe cevabın gecikti gerçi başlıkta geçmediği için sende haklısın. Bütçe buna yetti daha yeni modelinin yeni olmasından öte bir farkı yok galiba

Kusura bakma, işler yoğun forumla pek haşır neşir olamıyorum kaç gündür :mrgreen:
Ancak bu kadar işte :queen: :queen:

Olsun sonuçta TA n var :pale: Ben napayim :pale: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut:

hayırlı olsun güle güle kullan
Kusura bakma, işler yoğun forumla pek haşır neşir olamıyorum kaç gündür :mrgreen:
Ancak bu kadar işte :queen: :queen:

Olsun sonuçta TA n var :pale: Ben napayim :pale: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut:

0 cbf 250 almayı düşünecegine 2 el 1999 model ta düşün. nasıl olsa birinin 0 fiyatı digerinin 2 el fiyatına eşit gibi:p :mrgreen:

aslında sende haklısın ta'nın benzin parası ile bir tane daha ta alırsın:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar