Yeni Motorum Mondial 150 Zat 2008 :)

hayırlı uğurlu olsun kardeşim :) allah kaza bela vermesin :D arka stop için tavsiyem kırmızı transparan folyo reklamcıya git 10 dk da çeker 10 numara da olur bence :):queen:

tahmin ettiğim gibi o camı çıkarmışlar. onu bulmak biraz zor olacaktır ama parçacılara bir sor yinede. yada basit bir çözümlede kırmızıya çevirebilirsin, daha masrafsız olur. en basiti kırmızı ampul bulmak tabiki ama bulamazsanda o ampulu yada camı kırmızıya boyayabilirsin ama ısıya dayanıklı bir boya lazım tabiki.

haydaa :( o zaman inş. bulabiliriz :\

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:26 ----------

PLAKA süpermiş abi yaw :) :) gezeriz tabi .

plaka baya ilginç :D eb 1906 fotoğrafda FB gibi gözüküyor ama yalan hurafe kardeşim :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:29 ----------

hayırlı uğurlu olsun kardeşim :) allah kaza bela vermesin :D arka stop için tavsiyem kırmızı transparan folyo reklamcıya git 10 dk da çeker 10 numara da olur bence :):queen:

t.ederim mehmet kardeşim. :) tamam öyle yaparım daha ucuz ve pratik bir yol bence.

Uygun boyutta bir çift kırmızı stop lambası bulup, camlarını motorunuzun farının içine yapıştırabilirsiniz.

Zaten zattan sonra Burgman geliyor o yüzden bende burgman a geçtim:)
Ayrıca ben zatı 0 olarak 2010 da almıştım plakayı bayi halledecekti motoru almaya gidince harfleri PZ diye görünce zaten o anda bitti bende :D

Zaten zattan sonra Burgman geliyor o yüzden bende burgman a geçtim:)
Ayrıca ben zatı 0 olarak 2010 da almıştım plakayı bayi halledecekti motoru almaya gidince harfleri PZ diye görünce zaten o anda bitti bende :D

Kısmet Valla :D ben plakaya hiç dikkat etmedim arkadaş plakan fb ye benziyor bir baksana dedi onda dikkat ettim. Bu arada hala kullanıyor musun yoksa burgman'a geçtin mi? :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar