arkadşaın biride abi gt250r satıp gt250r almıştı :queen: çoky akından tanıdığımız bi modaryatörümüz olur kendisi gizliyo ama olsun
biliyorum evet...adamla işte böle dalga geçeriz...
bi halt yemedim abi...ayıp ediyorsun haa:silent: 2600e almıştım 2600e sattım kırmızıyı..Bunu da 2300e aldım hiçbir zararım olmadı..Bu arkadaşın paraya ihtiyacı vardı yoksa bu motorun hakkı 2750 den aşağı değildi..O km sinin artışıyla birlikte 2. eli de artacaktır..
Ne yapayım apachemi sattım ama dayanamadım motorsuz..yine elimdeki parayla en iyi seçeneği almaya karar verdim..abi bir koruma demiri şekilden dolayı dandirik olurmu yaw..yine ayıp ediyorsun...mondi evet Vasco'nun...kimsenin motorundan dolayı da kimseye gülünmez:bounce:
yine de sağol hayırlı olsun dileklerin için:rendeer:
hemen bozulma be...
Yolda kalacağın günleri iple çekiyom metohandro :bounce:
O mondi ayvalığa gitti geldi yağmurda çamurda bee :cat::queen:
Sapırküpü HAyılrı olsun Kazasız belasız kullanman dileği ile, yurt dışına giderken ben alırım cüzzi bi rakama motosikletini :mrgreen:
Ayvalıkmış...yürrrüü taş arabasıı anca gidersin...
makinanın şasisi zaten uçurtma çıtasından...yolda ikiye ayrılmasın makina haco...:queen:
aaa doğru lan...ABD ye giderken Vascoya satsana...2300+200 devir...süper olur o iş...Erhan sende benim elimi öpersin bak önayak oluyom...