yeni motorum geldi . hayırlı olsun :)

teşekkür ederim arkadaşlar . honda tarsus bayii çayan personelinede çok teşekkür ederim adanaya kadar araçlarıyla getirip motorumu işyerime teslim ettiler.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun.güle güle bin inşallah.MAŞALLAH.

Öncelikle hayırlı olsun.Kazasız kullanman dileğiyle...Çok güzel bir motor söylenecek pek bir söz yok.Bu arada laf aramızda kaça aldın bu küçük canavarı ?:silent:

dostum motoru alır almaz direk bora abinin yanına gitmişssin :))süper bir motrrrrr hayırlı olsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun ..can sağlığıyla ,,sıhhatle kullanasın..Şu bizim cıbırda bu hafta gelecekmiş bakalım..Ben 125 istedim tri color olan...biraz sevecez işte cıbır aşkı bu ,,anjelina joli, ye bilem değişilmez vallaaa..:queen:

arkadaşlar iyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkürler .allah hayalini kuran heves eden herkese nasip etsin inş.
motoru liste fiatından aldım 8800 tl peşin . taliplisi çok olunca pazarlık yapma şansında olmuyor . bayide ben almasam sırada bisürü almak isteyen arkadaş vardı o yüzden bi indirim sözkonusu olmadı ama yine iyi fiat bence . bu kadar zam söylentisi varken ..
ben bora abinin yanına gitmedim saolsun o geldi bizim işyeri önüne resimleride kendisi çekti onada çok teşekkürler .allah eksikliğini vermesin böyle dostların .

11v4i0g.jpg

a43mt2.jpg

2ey9wgg.jpg

2hec8pc.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:35 ----------

BUDA BENDEN HEDİYE:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar