- Konu Yazar
hayırlı olsun
Eyvallah,sağ olasın...
hayırlı olsun
hayırlı olsun kazasız belasız yolculuklar dilerim bu arada bende silivrikapıdayım daha dogrusu silivrikapı caddesinde shell beniznci yukarsındaPlakayı falan çıkarayım rahat rahat gezeriz tabi ehliyet de henüz elime geçmedi.
mevlanakapı dayım bim yanında
dtahir; ----------[/SIZE' Alıntı:[/COLOR]
Teşekkürler,hiçbirimizin tekerine taş değmesin.Bu arada Düzgün soyismi çok fazla yok.Şaşırdım
---------- Post added at 14:14 ---------- Previous post was at 14:12 ----------
hayırlı olsun kazasız belasız yolculuklar dilerim bu arada bende silivrikapıdayım daha dogrusu silivrikapı caddesinde shell beniznci yukarsında![]()
kardeş hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin. lakin 2009 model motoru 3500TL ye pahalı almışsın. kaç binde olursa olsun ne kadar temiz olursa olsun metal yaşlanması diye bişey var 4 sene olmuş ya. 4300e sıfırını var diyordu geçen arkadaşlar biraz araştırsaydın keşke, satan için iyi adam hoş adam diye seni kumpasa alıp okuttular mı yoksa motoru bilemedim.
kardeş hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin. lakin 2009 model motoru 3500TL ye pahalı almışsın. kaç binde olursa olsun ne kadar temiz olursa olsun metal yaşlanması diye bişey var 4 sene olmuş ya. 4300e sıfırını var diyordu geçen arkadaşlar biraz araştırsaydın keşke, satan için iyi adam hoş adam diye seni kumpasa alıp okuttular mı yoksa motoru bilemedim.
Kardeş kumpas p.şt işidir yahu,bukadar adam p.şt olamaz bence,çok ağır olmuş bence bukadar adama bunu yüklemen
pşt luk düşüncededir öncelikle
bu kumpas falan işinide tek düşünen sen olmuşsun.Kusura kalmayasın))
Metalden nekadar anlıyorsunuz bilemedim ama o yorgunluk öyle 3-5 senede olmaz kardeş hele bir 15 sene geçsin bakılır,ama tabi bakmlada alakalıdır,iyi bakılırsa 25 sene enaz o yorgunluğu görmek için.
Kaygılarımla..
METEHAN'ın yazısını ekliyorum. Neden mi.. ? Siz zaten gurup arkadaşlarsınız. Tabi kı bir birinizi koruyacaksınız demeyesin diye. Zaten burada metehan bizlerin diyecekleri eksiksız olarak açıklamış. Ayrıca Motoru satan arkadaş metaldan adam yapan kişi. Metalın pröfösörü. Bu talihsiz konuşmaların için sana hiçbirimiz kızmıyoruz darılmiyoruz. Mutlaka senden büyük olan bir kişi olarak her yerde aynı hatayı yapmamanı öneriyorum.senin bilemeyeceğin daha çoook şey var bence.
mesela, kişi dilinin altında saklıdır derler
ondan sonra; kişi, herkesi kendi gibi bilirmiş derler...
derler babam derler....
bak, ben seni tanımadan çok şey yazdım
belki iyi adamsındır demek bu saatten sonra çok saçma olur.
zaten sen bahsedilen "adam"ları tanısaydın, 3-5 para için bu işi yapmayacağını, yeri gelince o motor parasını ihtiyacı olana gözü kapalı vereceğini bilirdin.
koskoca forumda bir kişi bahsedilen insanlar için ( siyasi düşünce vs konuları uyuşmazlığı hariç ) bir tek kişi kötü laf edemez.
çünkü, adamlar kendi halinde, yaşını başını almış, hayattan tek beklentileri huzur içinde mesai saatleri dışında motosiklete binmek...
yani, senin şimdiye kadar tanımış olduğun adamlardan farklı olan bu kişilerse ve bizler o adamlarla tanışma şansını veşerefini yakalamışsak suç bizde değil be kardeşim.
son olarak, lütfen inandığı şeyleri söylemekten ötürü BAN yemiş ve burada olmayan bir kişinin arkasından konuşma.
eğer o kişi buralarda olsaydı zaten size gereken cevabı verirdi.
hatta benim gibi aksi olmaz, gel bir çayımızı iç de öyle karar ver derdi.
kabalığımdan ötürü kusuruma bakma.
gıyaben de olsa hoşuma gitmedi işte.
artık hala aynı şeyleri düşünüyorsan ve söylemeye devam edeceksen, ne deyim;
dervişin fikri neyse zikri de odur der, susarım...
saygılarımla(!)
Mükemmel cevap...:cat:
Dostum sanırım metalın ve yaşlanmasının ne olduğunu ve nasıl olduğunu bilseydın bu kelimeleri boşuna sarfetmezdin. Sana tavsiyem bilmediğin konularda konuşacağına sessiz kalman ayıpını örter.
Arkadaşımızın aldığı motosikleti çok iyi bilen kişiyim. Aynı zamanda tavsiye eden ve satan arkadaşlar ise sabah akşam beraber olduğumuz insanlar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:47 ----------
METEHAN'ın yazısını ekliyorum. Neden mi.. ? Siz zaten gurup arkadaşlarsınız. Tabi kı bir birinizi koruyacaksınız demeyesin diye. Zaten burada metehan bizlerin diyecekleri eksiksız olarak açıklamış. Ayrıca Motoru satan arkadaş metaldan adam yapan kişi. Metalın pröfösörü. Bu talihsiz konuşmaların için sana hiçbirimiz kızmıyoruz darılmiyoruz. Mutlaka senden büyük olan bir kişi olarak her yerde aynı hatayı yapmamanı öneriyorum.
Hayırlı olsun. Güle güle kullan. Motorumuzu üzme. Ona az da olsa emeğim geçti. Çok iyi bildiğim makınadır.![]()
Hayırlı olsun kazasız belasız,güzel günlerde kullanırsınız insallah.
hayırlı olsun:.
görol abi kötü motor satmaz:cat:
Koray'ın dediği gibi ,Zıppırman üstad,sahibinden.com gibi sitelere ilan vermek istemedi. İstedi ki motoru düzgün bir adam sahiplensin.Sanırım istediği de oldu. Motoru bilen ve iyi bakan "ban"lı arkadaşımdan aldığın için kendini şanslı addedebilirsin.
İrfan ne güzel söylemiş ; o iki adam da bağımlılık yapacak kadar düzgün adamlardır.
hayırlı olsun
senin bilemeyeceğin daha çoook şey var bence.
mesela, kişi dilinin altında saklıdır derler
ondan sonra; kişi, herkesi kendi gibi bilirmiş derler...
derler babam derler....
bak, ben seni tanımadan çok şey yazdım
belki iyi adamsındır demek bu saatten sonra çok saçma olur.
zaten sen bahsedilen "adam"ları tanısaydın, 3-5 para için bu işi yapmayacağını, yeri gelince o motor parasını ihtiyacı olana gözü kapalı vereceğini bilirdin.
koskoca forumda bir kişi bahsedilen insanlar için ( siyasi düşünce vs konuları uyuşmazlığı hariç ) bir tek kişi kötü laf edemez.
çünkü, adamlar kendi halinde, yaşını başını almış, hayattan tek beklentileri huzur içinde mesai saatleri dışında motosiklete binmek...
yani, senin şimdiye kadar tanımış olduğun adamlardan farklı olan bu kişilerse ve bizler o adamlarla tanışma şansını veşerefini yakalamışsak suç bizde değil be kardeşim.
son olarak, lütfen inandığı şeyleri söylemekten ötürü BAN yemiş ve burada olmayan bir kişinin arkasından konuşma.
eğer o kişi buralarda olsaydı zaten size gereken cevabı verirdi.
hatta benim gibi aksi olmaz, gel bir çayımızı iç de öyle karar ver derdi.
kabalığımdan ötürü kusuruma bakma.
gıyaben de olsa hoşuma gitmedi işte.
artık hala aynı şeyleri düşünüyorsan ve söylemeye devam edeceksen, ne deyim;
dervişin fikri neyse zikri de odur der, susarım...
saygılarımla(!)