yeni motorum cbf 150

yeni motorun hayırlı uğurlu olsun kazasız bol sürüşler dilerim

motor hakkındaki düşüncelerin neler

yeni motorun hayırlı uğurlu olsun kazasız bol sürüşler dilerim

motor hakkındaki düşüncelerin neler

ilk etapta oturuş ve şürüşü rahat geldi kalkıştaki o ıslık gibi ses transalpe benziyo:p:cherry: şimdilik rodajda olduğu için üzerine titriyorum zaten 3 gün oldu alalı yanlız fabrika çıkış lastikleri dandik gibi geldi (duro) kafama takılan ilk gün teslim alırken motoru çalıştırdığımızda farlar gaz verdikçe parlaklaşıyodu sorduğumda gücünü motordan alıyo dedi servis saçma geldi bunun aküsü dolu olmuyo mu yoksa boş akü mü takıyolar aküden mi çalıyolar anlamadım:queen: aynı zamanda beklediğimden kaslı çıktı gerçi görmeye gittiğimde de farketmiştim :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güle güle,Karizma Karizma,kazaasız belasız,sakin sakin kullanmak dileğiyle,hayırlı olsun

far olayı doğru söylemişler hepsi öyledir motorun oturuş kısmı güzel lastikler evet çok kötü benim cbf sanki çalısırken sesli çalısıyor gibime geliyo yoksa ben motor üstünde olduğumdan dolayımı öyle anlayamadım yanımdan başka cbf geçtiğinde sanki motor çalısmıyor gibime geliyor

Forumdan Uzaklaştırıldı
Buarada kaskın çok hoşuma gitti,bunca yorumdan sonra hedaayee edersin artık,kargo için özelden adres yollarım.:D:mrgreen:

ilk etapta oturuş ve şürüşü rahat geldi kalkıştaki o ıslık gibi ses transalpe benziyo:p:cherry: şimdilik rodajda olduğu için üzerine titriyorum zaten 3 gün oldu alalı yanlız fabrika çıkış lastikleri dandik gibi geldi (duro) kafama takılan ilk gün teslim alırken motoru çalıştırdığımızda farlar gaz verdikçe parlaklaşıyodu sorduğumda gücünü motordan alıyo dedi servis saçma geldi bunun aküsü dolu olmuyo mu yoksa boş akü mü takıyolar aküden mi çalıyolar anlamadım:queen: aynı zamanda beklediğimden kaslı çıktı gerçi görmeye gittiğimde de farketmiştim :cat:

Hayırlı olsun. Akü zayıflamış. Şarza verirseniz iyi olur ama bence düzen tutmaz bayiden yeni akü talep etmen daha iyi.

far olayı doğru söylemişler hepsi öyledir motorun oturuş kısmı güzel lastikler evet çok kötü benim cbf sanki çalısırken sesli çalısıyor gibime geliyo yoksa ben motor üstünde olduğumdan dolayımı öyle anlayamadım yanımdan başka cbf geçtiğinde sanki motor çalısmıyor gibime geliyor

motor gayet sakin çalışıyor rölanti sesini seviyorum:) ama sabahları yaz günü olmasına rağmen gaz vermeyince çalışmıyo normal mi

bendede öyle ciklesiz çalısmıyor veya gaz vericen gerçi ben cbf ile pek gezmiyorum scoteri daha çok kullanıyorum 2 günde 1 filan çıkarıyorum direk olarak çalısmıyor

bu arada aynı kaskın kırmızısı var bendede

bendede öyle ciklesiz çalısmıyor veya gaz vericen gerçi ben cbf ile pek gezmiyorum scoteri daha çok kullanıyorum 2 günde 1 filan çıkarıyorum direk olarak çalısmıyor

bu arada aynı kaskın kırmızısı var bendede[/QUOT
siyah vizör çok yakışıyo kaska:cat: çalışma olayı normal diyosun yani

çoğu motorlar öyle sabahları 1 dk kadar cikle açıcan scoterlardaki gibi otomatik cikle yok bu arada motorda koruma demiri var mı allta bişey gördüm ama emin olamadım

Motorları aynı gün aynı model aynı renk aynı aksesuarlarla almışız sanırsam O zaman ikimizede hayırlı uğurlu olsun.Kazasız belasız kardeşim. bende pazartesi günü aldım kaç Km de motorun?

çoğu motorlar öyle sabahları 1 dk kadar cikle açıcan scoterlardaki gibi otomatik cikle yok bu arada motorda koruma demiri var mı allta bişey gördüm ama emin olamadım

var koruma demiri onsuz olmaz:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:11 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:10 AM ----------

Motorları aynı gün aynı model aynı renk aynı aksesuarlarla almışız sanırsam O zaman ikimizede hayırlı uğurlu olsun.Kazasız belasız kardeşim. bende pazartesi günü aldım kaç Km de motorun?

350 oldu bugün:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:17 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:11 AM ----------

Hayırlı olsun,kazasız belasız kullanın :wiinkk:

teşekkürler

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:17 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:17 AM ----------

Hayırlı olsun.Allah kazasız sorunsuz kullanmayı nasip etsin.

teşekkürler

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:18 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:17 AM ----------

teşekkürler

güle güle kullan doğru seçim yapmışsın güzel motorduur cbf150

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar