Yeni Motorum BMW K1200R

edy

hayırlı ugurlu ollsun, kazasız belasız kullan. sıkı motordur.

Durun bakalım daha neler duyacağız:queen: gülüyorum arkadaşlar sadece gülüyorum:queen::queen::queen:
güç demiş arkadaşın biri yaw japonlar toz yutturur bmw ye plakasını bile okuyamazsın japonun:cherry:konfor demiş bende goldwing diyorum:cherry:sağlamlık demiş bunun hakkında yorum yapamam ikisinide uzun süre binmek gerekir...
Arkadaşlar bişeyin fiyatı pahalı diye çok üstün değildir bu firma stratjisidir.Üst kesime hitap etmek isterler fiyatlarıda yüksek tutarlar.Bmw nin üstünlüğünü laf etmiyorum ama sadece parça kalitesi ve fiyat yönünden üstündür...Geri kalan konularda japonlarla denk yada japonlardan zayıftır...Arkadaşın biride japon mondial gibi kaldı demiş yuh yaw sadece yuh!kullandığın japon ybr miydi arkadaşım onunlamı kıyaslıyosun bmw yi:queen:
Şaka bi yana bmw iyi markadır ama konu motosiklet olduğunda marka japondur bunu defalarca kanıtlamışlardır.Diğer markalar yüksek fiyat politikasıyla elit kesime hitap etmek ister konu budur...Japon otomobillerine gelince, ne kadar para o kadar köfte arkadaşlar japonlara gereken değeri veren amerikada ingilterede, mercedes- bmw infinitiye acura ya lexusa rakip olmaya çalışıyor adamların otomobilleri en çok satanlar listesinde hep bir numara.

1200 R 0-100 hızlanma süresi 2.6 saniye...bilmeyen arkadaşlar için...:cherry:

Kawa ninja zx12r 198 bg ile 2,7 sn ise 163 bg:p

BMW R 1200R-Anti Patinaj (ASC)

BMW R1200R ile R serisine yeni bir model daha eklemekle kalmayıp, motorsiklette ilk defa devrim niteliğinde olan ASC (Anti Spin Control) Anti patinaj sistemi ve Lastiklerin hava basıncını digital olarak gösteren TPC (Tyre Pressure Control) sistemini geliştirdi. Yıllardır otomobiller de olupta motorsikletler de neden uygulamıyor diye düşündüğüm ASC sistemini, BMW niyayet motorlarda da 2007 senesinden itibaren R 1200 R modeli ile uygulamaya başlayacak. Sistem ön ve arka tekerleklerin dönüş hızlarını kontrol edip, ıslak ve kaygan zeminlerde motorsiklete sürücü tarafından verilecek fazla gazı engelleyerek ön tekerin dönüş hızına göre motor devrini ayarlayacak ve böylece motorun sipin atarak kaymasını ve düşmesini engelliyecek.

bahsi konu Made in Japanlar bunları bilmez...:p

2006 model Kawasaki ER6N Sarı motorumu sattım, yerine bu canavarı aldım…
2006 model…BMW K1200R..
Yıllardır Japon motorlarına binerim…bu motora bindikten sonra,yıllarca hamallık yapıp, eziyet çekmiş olduğumun farkına vardım..Neden diye sormayın, kendiniz test sürüşü yapın ve kendiniz kıyaslayın..ve bana hak verecekseniz.
Allah ,isteyen herkese böyle bir motor nasip etsin…AMİN…

Ayrıca bu motosiklet için en iyi lastik olarak ne marka ve cins önerirsiniz.
Yorumlarınızı bekliyorum.
Selamlar
Oktay33

Zekice bir iş yapmışsın...Bmw yani fazla söze gerek yok; güle güle kullan.:cat:

Hayırlı olsun kazasız belasız binersin inşallah. Fuarda benimde en çok ilgilendiğim motordu. Önceki motorum bir çin malıydı ama cbf600 e geçince hiç kötülemedim eski motorumu çünkü onunla çok tecrübe kazanmıştım...

Mersin İl Temsilcisi
inşallah nazarım değmez... allah kaza bela vermesin...

Arkadaşlar,
Motosiklet sadece ve sadece bir hobiden ibarettir...Fazla abartmaya gerek yok..
Ben sizden yorum istedim ama ne yazık ki bazıları "benim babam seninkini döver" polemiğine girmişler.Ben kendi yorumumda kullandığım japon yapımı motosikletler hakkındaki görüşümün BMW'ye bindikten sonra değiştiğini belirttim.

Motoru istanbul'dan satın aldım.saat 13:30 gibi yola çıktım ve saat 23:30 Mersin'deki evime geldim.. 2 saat toplam mola + benzin süresini hesaplarsak 1.050 km ( avcılar-mersin ) 8 saat motor kullandığım ortaya çıkıyor.inanın hiç bir yorgunluk belirtisi görmedim..seri kullandım ve toplam 190 ytl benzin aldım.

asm

Maşallah maşallah.

Allah nazardan saklasın. Güle güle kullanasınız.

Fırlatılmaya hazır bir ok gibi duruyor.

Japon,Alman meselesine genel olarak (otomobil ve motoru birlikte ele alarak) bakarsak Japonlar sorunsuzlukları ile,Almanlar ise konforu ile ön plana çıkıyor diye düşünüyorum. (istisnalar her zaman varolacaktır!)

ddh

çok güzel tercih kardeşim ALLAH kaza bela vermesin güle güle binesin inşallah mete han abi söylmeseydi bilmiyordum bu motorda bu kadar özellik olduğunu tipi de harika

çıplak motorda son nokta (bking i saymıyorum) , mükemmel seçim , harika motor , kazasız belasız...

Motoru istanbul'dan satın aldım.saat 13:30 gibi yola çıktım ve saat 23:30 Mersin'deki evime geldim.. 2 saat toplam mola + benzin süresini hesaplarsak 1.050 km ( avcılar-mersin ) 8 saat motor kullandığım ortaya çıkıyor.inanın hiç bir yorgunluk belirtisi görmedim..seri kullandım ve toplam 190 ytl benzin aldım.

Helal olsun...bu km acısı bence yarın çıkar...beden affetmez bunu...

Cumartesi günü yoldaydım,pazar dinlendim..bugün motorla işe gidip geldim..
Sorun yok Allaha şükür..

pardon ben yanlış okudum...En güzel Pazar olmuştur muhtemelen...ben 1000 km yapsam herhalde perte çıkardım...geçen hafta İstanbul İçi Durusuya gittim...300 km nazik bedenimi yordu...sanki motoru ben sırtımda taşıdım...

şimdi bakalım hafta içi yaklaşık 1500 km lik bir yolda beni bekliyor...:cherry:süprüz olsun artık topik patlatırız...:p

haydi hayırlısı olsun...BMW 1200 R herkese yakışır...

Kalbim küt küt küt :mrgreen: Hayırlı olsun yaw. Kazasız belasız.. :)

Çok güzel bir motosiklet, hayırlı olsun, Allah kaza göstermesin.

190 YTL. ile 1050 km ve 1200cc.:thumleft:

Güle güle kullan arkadaşım, kazasız belasız mutluluklarla.

hayırlı olsun güle güle kullan kara şimşek gibi tekerin düz bassın

Yorum yapılacak bir makine değil. Hayallerin zirvesine sahip olmuşsun. Allah nazardan korusun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar