Yeni Motorum BMW K1200R

2006 model Kawasaki ER6N Sarı motorumu sattım, yerine bu canavarı aldım…
2006 model…BMW K1200R..
Yıllardır Japon motorlarına binerim…bu motora bindikten sonra,yıllarca hamallık yapıp, eziyet çekmiş olduğumun farkına vardım..Neden diye sormayın, kendiniz test sürüşü yapın ve kendiniz kıyaslayın..ve bana hak verecekseniz.
Allah ,isteyen herkese böyle bir motor nasip etsin…AMİN…

Ayrıca bu motosiklet için en iyi lastik olarak ne marka ve cins önerirsiniz.
Yorumlarınızı bekliyorum.
Selamlar
Oktay33

aman tanrımmm binmeye kıyamam ben bunaa :cyclopsan Kazasız belasız abi çok hoş vallahi Allah içine sindirsin.. güle güle bin

Motosikleti
Dl650vstorm
harbiden canavar gibi maaşalah hayırlı olsun metzeller diye bi marka var lastik için herkez öneriyo...:cat:

Olay budur yaaa :) Hayırlı olsun harıka bır secım.... Kazasız belasız eskısın.Canavar canavarrr...

Mutluluğun daim olsun Allah kaza bela dan esirgesin gerçekten sıkı bir seçenek ,klasik boxer yerine sıralı motorun nadir örneklerinden olmuş..

Güle güle bin muhterem,.kal sağlıcakla........

Çok güzel makina... Nefis gözüküyor...

Allah kazadan beladan korusun... Nazar değmesin... Keyifli sürüşler diliyorum...:rendeer:

motorda son noktayı koymuşsun(bu işin sonu olmaz ama) güle güle kullan
lastik için metzeller kullananlar memnun yine de servise sormak gerekli.

Çok güzel Tam bi canavar :) kazasız belasız inşallah
fuardada K1200S vardı ona asık olmustum ...

Kazasiz belasiz surmek nasip olsun , sanirim alman motoruna yine alman lastigi yakisir. Metzeller derim.

345

Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin çok güzel motosiklet:cat:
Yanlız anlayamadığım bi konu var japon motosikletleri için hamallık yapmışım eziyet çekmişim diye bi cümlen var:silent:biraz abartı değilmi? Japonların kalitesi gücü yoltutuşu frenajı yani kısaca motosiklet konusunda ders verecek kadar deneyimli ve dünyada birinci sırada olduklarını düşünürsek bence haksızlık etmişsin...gerçi kullandığın modelleri bilmiyorum ama japonlar dedinmi genelleme yapmış olursun buda yanlış bence...:farao:
İnsanoğlu olarak geldiğimiz yeri çabuk unutup bi üst basamağa çıktıkmı öncekileri karalamak huyumuz galiba:silent:neyse hayırlı uğurlu olsun tekrardan:cat:

2006 model Kawasaki ER6N Sarı motorumu sattım, yerine bu canavarı aldım…
2006 model…BMW K1200R..
Yıllardır Japon motorlarına binerim…bu motora bindikten sonra,yıllarca hamallık yapıp, eziyet çekmiş olduğumun farkına vardım..Neden diye sormayın, kendiniz test sürüşü yapın ve kendiniz kıyaslayın..ve bana hak verecekseniz.
Allah ,isteyen herkese böyle bir motor nasip etsin…AMİN…

Ayrıca bu motosiklet için en iyi lastik olarak ne marka ve cins önerirsiniz.
Yorumlarınızı bekliyorum.
Selamlar
Oktay33

Oktay kardeşim,
öncelikle, güzel bir tercih yapmışsın.Dilerim allah kazası belasız binmek nasip eder.
Ama japon motosikletlerini yargılama şekline kesinlikle katılmıyorum zira hakaret ediyorsun haksız yere:bounce:
Japon motosikletleri kendini HER platformda kanıtlamış ve müsabakaların en az%90'ında zafer elde etmişlerdir!

Lastik tercihini Metzeler den yana kullan derim.

Yinede hayırlı olsun:wiinkk:

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Kazasız belasız sürüşler. Çok güzel bi makine gerçekten. :cat: Hayırlı olsun.

Öncelikle hayırlı olsun; :cat:

Sonralıkla, eski motorunun Er6 ile bu makinayı karşılaştırırsanız Japonlar hamallık;
BMW F650GS ile VFR800'ü karşılaştırırsanız da Almanlar hamallık olacaktı.

O yüzden haksızlık etmeyelim derim ben, her motor güzeldir. Yeter ki zevk almasını bilelim :cat:

Bir çok arkadaşında belirttigi gibi japon motosikletlerine haksızlık ettigini düşünüyorum.Japonların ürettigi motorlar birçok kategoride lider olduklarını kanıtlamışlardır... Bunları bir yana bırakırsak bende k 1200r hayranıyımdır fakat bu hayranlık yedek parça ve servis fiyatlarını düşündügümüde birden kayboluyor:)

Bu arada kaça aldın.:silent:

Hayırlı olsun. güle güle kullan...

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
arkadaşıma sonuna kadar katılıyorum k1200s ve k1200r kullandıktan sonra japonlar bana mondial gibi geldi hayırlı olsun 9000rpm de 164hp zor iş dikkat et 4.vitesde bile biraz gaza ani yüklenirsen ve yer iyi tutmazsa motor tek tekterker de yapmazssan bir an arka tekeri yanında hissediyosun baya bi kıç atıyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar