dün motorumla 100km yol yaptım,yolda su gibi akıyor eco modunda bile çok keyif vericiydi ara hızlanmalar ve torku muhteşem,rodajda oldugum için 80km geçmedim ama elinin altındaki gücü hissetmek güzel,gaz kolunu ani açtıgınızda bile 80km hızla giderken güçlü tork hızlı tepki vermesi bana doğru motoru aldığımı gösterdi,tek hoşuma gitmeyen yanı sert amortisörleri ,onunda zamanla biraz daha yumuşayacağına inanıyorum ,onun haricinde parasına göre çok memnunum,dün bergamada ref35 ile buluşup hem bir test sürüşü yaptık bu arada dün bir tane sym hd200evo ya binme ve karşılaştırma şansını yakaladım,hatta yan yana koyup inceledikte,boy olarak aynı yükseklik olarak ise aprillia belki 4-5cm daha yüksek duruyor belki bu amortisörlerinden kaynaklanıyor olabilir,dış görünüş,kulanılan plastik malzeme kalitesi ve dizayn olarakta aprillia hd200evo dan üstündü,aprillia yı almadan önce sym hd200evo yuda uzun süre düşünmüş ve scarabeo ile arasında kalmıştım,ve hd200evo üzerine bindik ,motor rahat ve güzeldi bana dylan sürüyormuş hissi verdi ,tork ve süratlenme olarak scarabeo den zayıf ve yavaş,beklediğimden daha kötü bir performans sergiledi diyebilirim,çabuk hızlanıyor ama arada bariz bir tork farkı vardı, dün birdaha doğru motoru aldığımı anladım,bu arada 100km yol gittim ama benzin ibresinde oynama olmadı ,benzini kokluyor gibi geldi,sonucu benzin aldığımda göreceğiz,bu arada bütün scarabeo lar benimki gibi kombine fren sistemlimi? özellikle ön freni sıktığımda motor kedi gibi yapışıyor asfalta ,frenleride bence güzel,kullandıkca görüşlerimi sizlerle paylaşmaya devam edeceğim