Yeni Motorum Aprillia Scarabeo 200ie

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
Karşınızda yeni motosikletim Aprillia Scarabeo 200ie :) uzun süre düşünüp taşınıp hatta kaşındıktan ve sabırla bekledikten sonra nihayet bugun aldık kendisinin ilk resimleri

Aprilia Scarabeo 200 teknik özellikler

Motor: Tek silindir 4 zamanlı 4 sübaplı
Silindir Hacmi: 181 cc
Max Güç: 19,3 hp 8.250 rpm
Max Tork: 17,2 nm 7.500 rpm
Besleme: Elektronik Enjeksiyon
Soğutma: Sıvı ile
Debriyaj: Otomatik kuru tip santrifujlu
vites: Değişken kayışlı aktarım sistemi
Arka Fren: 220 mm disk ile
Ön Fren: 260 mm disk ile
Jant Ölçüleri: Ön: 16" x 2.5" Arka: 16" x 3"
Ön Lastik: İç lastiksiz 100/80-16"
Arka Lastik: İç lastiksiz 120/80-16"
Uzunluk: 2.040 mm
Genişlik (En Geniş Yer): 725 mm
Aks Aralığı: 1.380 mm
Sele Yüksekliği: 810 mm
Kuru Ağırlık: 154 kg
Yakıt Deposu: 8,5 lt.
Egzost Çıkışı: Euro 3 normlarında

IMG_5657.jpg

IMG_5655.jpg

IMG_5654.jpg

IMG_5653.jpg

IMG_5649.jpg

IMG_5648.jpg

IMG_5647.jpg

IMG_5646.jpg

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Harika bir seçim,çok zarif, kazasız belasız binin,yakıtı da koklar bu.:)
Straith'den sonra mercedes gibi gelir. Bir haber yok mu bu arada hırsızlardan.

Kardeş hazır aprilla demişken bu aprillanın bi racing motoru war rs 125 mi neydi modeli tam hatırlamıyorum bu racing'in fiyatı ne kadar biliyomusun acaba araştırırken sordun mu yani hiç :)

Motosikleti
Harika bir seçim,çok zarif, kazasız belasız binin,yakıtı da koklar bu.:)
Straith'den sonra mercedes gibi gelir. Bir haber yok mu bu arada hırsızlardan.

iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim,gerçekten ince eleyip sık dokuyarak seçimimizi yaptık ve aldık,piaggio gurubunun motorunu ilk defa kullanacağım ama parasına göre gerçekten iyi bir motor aldıgım inancındayım,özellikle grenaj kalitesini şuana kadar bindiğim motorlar arasındaki en iyisi diyebilirim hatta yamaha xmax tan da iyi bir plastik kalitesi var bazı yerleri saç kadar kalın ve sağlam,motor sessiz ve seri bugun fazla binmem şansım olmadı ama kalkış denemesi yaptım, kavrama özellikle ,üzerinde orjinalinden malossi varmış gibi titreşimsiz ve seri ,bu arada kymcodan haber yok ne yazıkki :salut: çok üzücü gerçekten, aslında parasız zamanda böyle bir motor almayacaktım ama babamda destek verdi, bende düzgün birşey alayım dedim,dediğiniz gibi straighten sonra mersedes gibi olcak :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:41 ----------

Kardeş hazır aprilla demişken bu aprillanın bi racing motoru war rs 125 mi neydi modeli tam hatırlamıyorum bu racing'in fiyatı ne kadar biliyomusun acaba araştırırken sordun mu yani hiç :)

bilemiyorum ben scooter modellerine baktığım için dikkatimi çekmedi

Bulunur inşallah o şerefsiz hırsızlar.:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:41 ----------

[/COLOR]

bilemiyorum ben scooter modellerine baktığım için dikkatimi çekmedi

Hımmm Eywallah hayırlı olsun kazasız belasız çok dikkatli dört gözle binmen dileğiyle önce güvenlik sonra sürüş dileklerimle rodajın keyfini çıkar :cat:

Tüm Scarbeolarda arkada varyatörün üstünde Agip amblemi var, Aprillia bu motor yağını mı tavsiye etmiş.:silent:

Motosikleti
Tüm Scarbeolarda arkada varyatörün üstünde Agip amblemi var, Aprillia bu motor yağını mı tavsiye etmiş.:silent:

bugün benimde aynı şey dikkatimi çekti anladığım kadarıyla italya piaggio grubu agip yağı öneriyor ama servise sordugumda ise repsol kullandıklarını söyledi,daha önce hiç kullanmadığım biryağ iyimi kötümü bilemiyorum ama motorun içinde ilk yağı agip

bugün benimde aynı şey dikkatimi çekti anladığım kadarıyla italya piaggio grubu agip yağı öneriyor ama servise sordugumda ise repsol kullandıklarını söyledi,daha önce hiç kullanmadığım biryağ iyimi kötümü bilemiyorum ama motorun içinde ilk yağı agip

Formula 1'de Ferrari'nin kullandığı yağdır üst kalitede bir yağ.:)

Motosikleti
Hımmm Eywallah hayırlı olsun kazasız belasız çok dikkatli dört gözle binmen dileğiyle önce güvenlik sonra sürüş dileklerimle rodajın keyfini çıkar :cat:

teşekkür ederim daha iyisi sizlere nasip olsun

Kac kurus bu, Kac basıyo, O paraya araba alınır be araba nıye almadın da parayı una erdın. Olursun bunda seytan ıcadı

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
kardeşim hayırlı uğurlu olsun scooterin asil ve kralını almışsın

agip yağı bir ara araştırmıştım (aprilia varken) izmirde bir firma getiriyor, adamları aradım kaç kez, var diyen oldu yok diyen oldu kendi kıçlarından haberleri yok yani. 3. dünya ülkesiyiz denk geleni kullanırız mantığı var "o yok abi bu daha iyi" mantığı ile devam eder bu ülke. bütün italyan araçları AGIP yağları tavsiye eder tabi italyada üretilenler..motosikletler için mükemmel yağları var ama nerdee

allah kaza bela vermesin, bu arada başka scooterlerin aksamları ile kıyaslama bir daha :)

Hayırlı olsun.Allah kazasız sorunsuz kullanmayı nasip etsin.Çok hoş bir scooter.:cat:

Tebrikler .. Gule gule kullanin. Cok yakisikli ve yeni teknoloji bir motor.
Cok cok iyi bir secim yapmissiniz. Her turlu yola bir enduro motor gibi kolaylikla girip cikabilirsiniz. Uzun yoldada harika bir motor.( Aksesuarlari on cam - torpido gozu de harika.) Uzun yolda istediginiz kadar yan ve arka canta yukleyebilirsiniz gucunden.. hizlanmasindan birsey kaybetmez.
Tek dikkat edeceginiz konu ruzgarli havalar ve ruzgarli bolgeler. Denge-agirlik noktasi biraz yukarida .Agirlik veya articiniz olacaksa arka tekerin amortisorunu 3-4 dis asagiya almanizi oneririm.

Kazasız belasız binmeniz dileğiyle hayırlı olsun...

16" jantlı scooteri kullanmak ayrı bir keyiftir. Güvenli sürüş sağlar.

Ayrıca gücüde yerinde bir model.:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
hayırlı olsun kaç pere bende meraklandım şimdi..:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:01 ----------

ilanlara baktım 3500 ero diyor...yani 3,500.00 EUR = 6,859.03 TRY ...bana fazla geldi...ama bir ilan gördüm 100 model..2900 euro diyor 5600 gayme...2.el temiz bulunursa bence neden olmasın.. o paraya ne var allaseniz...er5 veya gs 500 ün hurdasınımı alalım..:p

ama dün bir ilan inceledim...doktordan burgman 400 6500 gayme diyordu...makina 25 veya 40.000 deydi..çok temizdi...burgman uzun yolda cbf 150 ile aynı yakıyor..105 kuruş..mesela yani..:p

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...rabeo-200-2010-model-mavi-renk-87-km-de/detay

Motosikleti
Tebrikler .. Gule gule kullanin. Cok yakisikli ve yeni teknoloji bir motor.
Cok cok iyi bir secim yapmissiniz. Her turlu yola bir enduro motor gibi kolaylikla girip cikabilirsiniz. Uzun yoldada harika bir motor.( Aksesuarlari on cam - torpido gozu de harika.) Uzun yolda istediginiz kadar yan ve arka canta yukleyebilirsiniz gucunden.. hizlanmasindan birsey kaybetmez.
Tek dikkat edeceginiz konu ruzgarli havalar ve ruzgarli bolgeler. Denge-agirlik noktasi biraz yukarida .Agirlik veya articiniz olacaksa arka tekerin amortisorunu 3-4 dis asagiya almanizi oneririm.

bende aslında sizin gibi carnaby amaçlı yola çıkmıştım ama bulamayınca rotamızı scarabeo ya çevirdik ,tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim ,aklımın bir köşesine yazdım,arka amortisör ayarını kontrol edeceğim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:36 ----------

hayırlı olsun kaç pere bende meraklandım şimdi..:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:01 ----------

ilanlara baktım 3500 ero diyor...yani 3,500.00 EUR = 6,859.03 TRY ...bana fazla geldi...ama bir ilan gördüm 100 model..2900 euro diyor 5600 gayme...2.el temiz bulunursa bence neden olmasın.. o paraya ne var allaseniz...er5 veya gs 500 ün hurdasınımı alalım..:p

ama dün bir ilan inceledim...doktordan burgman 400 6500 gayme diyordu...makina 25 veya 40.000 deydi..çok temizdi...burgman uzun yolda cbf 150 ile aynı yakıyor..105 kuruş..mesela yani..:p

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...rabeo-200-2010-model-mavi-renk-87-km-de/detay

ben 6500tl ye aldım ,şahsen 15.000km üzerindeki scooterlardan uzak duruyorum,bakım masrafları çok çıkabiliyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar