yeni motorum apache

Son düzenleme:
hayirli olsun kardesim. Güle güle kullan. CBF almaman isabet olmus. Polemik baslatmak istemiyorum. o yüzden kimse niye diye sormasin. Sahsi görüsümdür. Kazasiz belasiz insallah, güzel tercih.

Hayırlı olsun güzel motor. Güle güle kullanın

hayirli olsun kardesim. Güle güle kullan. CBF almaman isabet olmus. Polemik baslatmak istemiyorum. o yüzden kimse niye diye sormasin. Sahsi görüsümdür. Kazasiz belasiz insallah, güzel tercih.

saol kardeşim Allah razı olsun hepimize kazası sürüşler inş :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:42 ----------

my91, JustRebelde sağolun arkadaşlar

h.olsun konuşmuştuk apache topic inde zaten cbf 150de alsan apachede alsan güzel tercih yapıcaktın h.olsun inşallah üstünde güzel şeyler yaşarsın :D

h.olsun konuşmuştuk apache topic inde zaten cbf 150de alsan apachede alsan güzel tercih yapıcaktın h.olsun inşallah üstünde güzel şeyler yaşarsın :D

evet konuşmuştuk cbf ile arasında kalmıştım Bora abiyle konuştum o da pişman olmayacağımı söyledi bende almaya karar verdim ve sonunda aldım.
saol kardeşim teşekkürler:)

F54

hayırlı olsun çok yakışıklı motor bence en iyisini yapmışsın

hayırlı uğurlu olsun abi sıfır aldın galiba titreşim olayı nasıl ilk görüşlerini açuıklarmısın abi birde tanışmak isterim sizinle bende Alanyalıyım Antalyaya gelir giderim genelde gezeriz inş.

Kocaeli İl Temsilcisi
sevgili arkadaşım öncelikle allah kazasız , kedersiz sürüşler versin, maşallah cıncık gibi kerata çok yakışıklı duruyor hayırlı uğurlu olsun...:cat:

hayırlı ugurlu olsun kardes kazasız belasız inşallah.. izlenimlerini bizlere iletirsen hepimiz memnun olucaz alacak arkadaşlara yardımcı olmak adına (ben mesela :))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar