Yeni motorla yollara açılmak. Amasra-Safranbolu

Hep derdimki, Amasra'ya sırf Balık ve salata yiyip gidip gelirim :)
Eh hadi dedim o zaman oradaki bir işinde bahabesi ile, yola çıkma zamanı.

Çantama Aldıklarım
Laptop, Fotoğraf Makinesi ve lensler, Tripot, Yedek Kask Vizörü, Lastik Tamir Spreyi + Termos ve Mineralli Sular + Intercom, Cep Telefonu, Kulak Tıkacı, Rüzgar Gözlüğü, Dizlik, İçlik, Yedek Kıyafetler....

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

amasra_salatasi.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

harika kareler. güzel gezi olmuş, imrendim 2 sene önce kendi amasra turum aklıma geldi :)

Mersin İl Temsilcisi
diğerleri senden daha insaflıymış, hiç değilse kalamar, barbunya pilaki, ızgara balık fotoğrafları koymuyorlar...

Rabbim, beni baştan yarat.... ;)

Benim memleketimde ayrı bir güzel heryeri yeşillik orman.Çoğu yolda ağaçlardan güneşi göremezsin.Amasra'ya boşuna Karadeniz'in Bodrum'u demiyorlar harika bir ilçedir.Harika bir gezi yapmışsın tebrik ederim.O masa ne kadar tuttu bir de acaba öğrenebilirmiyim :) :)

Benim memleketimde ayrı bir güzel heryeri yeşillik orman.Çoğu yolda ağaçlardan güneşi göremezsin.Amasra'ya boşuna Karadeniz'in Bodrum'u demiyorlar harika bir ilçedir.Harika bir gezi yapmışsın tebrik ederim.O masa ne kadar tuttu bir de acaba öğrenebilirmiyim :) :)

Bilemiyorum. Hesabı işini yaptığım şirket ödedi :)

Devrek yerine 'Zonguldak' yazsaydın daha mutlu olurdum :) İstanbul sahilinden başlayıp
İzmit-Adapazarı-Düzce-Akçakoca-Alaplı-Ereğli yi gezmeni tavsiye ederim. :)

Akçokoca-Alaplı yolunda hiö sıkılmassın zaten :) inanılmaz güzellikler var.
Ereğli'nin 'Osmanlı Çileği' tadına bir bakmalısın :) Baktıysanda diğer arkadaşlara tavsiyemdir, mutlaka buraları gezmelisiniz arkadaşlar.

Zaten memleketimizde şöyle bir söz de vardır ;

Ereğli'yi görmeden öbür tarafa gitmek, eksik gitmektir .

F54

güzel kareler eline sağlık:) motosikletinde harika:cat:

haberimiz olsaydı karabükte karşılardık beraber gezer gezdirirdik sizi:)

Arkadaşlar soranlarınız olmuştu Amasra'ya gidip nerede kalır derseniz tüm kalacak yerlere buradan gözatabilirsiniz.

güzel gezi, çok güzel kareler. paylaşım için teşekkür ederim.

Piaggio Beverly 500 Harika motosiklet.Öncelikle yolunun hep açık olması ve kazasız sürüşler dileğiyle.Paylaşım gayet güzel. :cat: Konuyla alakalı değil ama fotoğraf makinan DSLR mi? Marka ve modeli nedir ? Diğer arkadaşların da dikkatini çekmiş olmalı diye düşünüyorum.Tahminim 720p ve yüksek iso değerine sahip! :silent: Yoksa 1080p mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar