Yeni motor, yeni gezi, 4 silindir Cbr125R

Evet arkadaşlar , bu gün (07.07.07) saat yedide (07:00) uyandık ve ilk hedefimiz olan Yalova'ya (77) doğru yola koyulduk...

Akın arkadaşımız (ultraukala) Bursa'dan Istanbul'a geldi ve dün yeni cbr'ına kavuştu. :)

http://www.motosiklet.net/forum/taz...507-bursadan-ultraukala-cibirina-kavustu.html

Biz de onu dönüş yolunda onu yalnız bırakmamak için Bursa'ya çevirdik rotamızı...
Sadece geceden ani bir karar verdiğimiz için diğer arkadaşlara haber bile veremeden düştük yollara... Ertekin (ErTech) , Akın (ultraukala) ve ben yollardayız...

Sabah Eskihisar'dan feribota biniyoruz... Sabahın soğuğu vuruyor üzerimize...
dscn3028np5.jpg

dscn3029yv4.jpg

Kısa bir feribot yolculuğundan sonra istikamet Yalova... Yalova'da durup küçük bir mola vermeyi kararlaştırıyoruz... Ama sonradan o mola bayağı uzuyor...

Akın'ın ilk motoru olmasına rağmen çok güzel kullanıyor cabbarı.
dscn3031jj3.jpg

dscn3033iv2.jpg

dscn3036kr6.jpg

Termal'den sonra şelale tabelası görüyorum ve tutturuyorum gidelim de gidelim... Fakat ne bileyim şelalenin git git bitmeyen bir yolun sonunda olduğunu :queen:

Fakat manzara muhteşem... Mola verip şelale görücez diye girdiğimiz yolda mola veriyoruz :p
dscn3039lv3.jpg

dscn3042jn4.jpg

dscn3044rv5.jpg

Beklediğimden küçükmüş... Ama yine de güzel :cherry:
dscn3046gn1.jpg

Şelaleden kaçarcasına geri döndükten sonra rotamızı artık Bursaya çeviriyoruz...
Orada bizi Carcaroth (Okan) bekliyor :bounce:

Yaklaşık 45 dakikada Yalova'dan Bursa'ya varıyoruz...
Bursa'ya gelmeden "dikkat tehlikeli virajlı yol" tabelasını gördüğümde coşuyorum ve gazlıyorum :queen: Bu sırada ben yokuş aşağı ıkınırken Akın yeni motoruyla yanımdan fişek gibi geçiyor :cat: (Benim ibre 145'di...)

Standart onur fotografı
:queen:
dscn3057pj4.jpg

Ve sonunda Bursa'da Okan ile buluşuyoruz... Ne yapalım ne yapalım... Uludağa çıkalım... Kayarız belki :p

Sıralı 4'lü Cbr :queen:
1 silindir , 2 silindir , 3 silindir , 4 silindir .... 4 silindir CBR:mrgreen:
dscn3061mk3.jpg

dscn3063lz5.jpg

Uludağın tepesinde motorları çekip birşeyler içiyor , muhabbet ediyoruz... Sonra çıktığımız o virajlı yoldan geri iniyoruz... Yol gerçekten eğlenceliydi... Ben birkaç motordan sarkma denemesi yaptım ama yemedi :p

Bursa'ya dönüyoruz... Asıl amacımız olan has Iskender Kebabını yemek...
Okan ve Akın bizi iskenderin doğduğu yere götürüyor , Iskenderoğlu....

Gör Mete abi gör :queen:
dscn3078en5.jpg

Istanbul'da yediklerimiz kadar süslü değil belki ama nasıl lezzetli anlatamam... Üzerine de kızgın yağ , aman aman... bak yine istedi canım yine mi gitsek nedir :silent:

Hava kararmış artık dönelim...
dscn3088aq1.jpg

Dönerken Mudanya'ya uğruyoruz... Sahilden yavaş yavaş Gemlik'e kadar sürüyoruz motorları... Maksat biraz daha gezmek :p
Gemlikten arkadaşlarımızla yollarımızı ayırıyoruz ve Ertekin ve ben eve dönüyoruz...

Yalova feribotu
dscn3091rf3.jpg

Son düzenleme:
Eh motorcu adamın planıda plansızlık değilmiki GÖRKEM? Hoş bide planlasanız sınırada geçmeniz gerekir bu hesaba göre:cherry:.Gezide güzel Cabbar'larda güzel.Eline sağlık.Nasıl olsa arabalıda görüşüp tekrar muhabbet ederiz.:cat:

Arabalıya kalmaz biz yine görüşürüz... Malum yaz geldi sokaklara dökülmeli... :mrgreen:

eğlenceli keyifli hızlı ve yorucu bir günün sonunda gezmeye doyamadımmm :)

Hala çıkıp bi yerlere gitmek istiyorummm :p

Görkemin canı sıkıldı Bursaya İskender yemeye gitti valla...ohh...gam yok keder yok...:pÖrenci olmak var ya...

güzel gezi...güzel fotolar...en çokda Akın abiye sevindim...

Görkemin canı sıkıldı Bursaya İskender yemeye gitti valla...ohh...gam yok keder yok...:pÖrenci olmak var ya...

Gamsız hayat , herkese başka sunar garip oyunlarını
Gamsız hayat , herkese başka kurar kahpe tuzaklarını
Gamsız hayat , herkese başka sorar geçmiş hesaplarını
Gamsız hayat herkesi başka yorar görmez gözünün yaşını...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dscn3057pj4.jpg

Tabelasını bile özlemişim gözünü sevdiğimin memleketimin.

Az kaldı. Yakında ben de 1.5 porsiyon etibol yemeğe gideceğim İskender'e...

Güzel iş çıkarmışsınız Görkem.
İmrendim valla...:cat:

patriote

Abi beni de çağır , hem seninle tanışmak isterim hem de iskenderin tadı damağımda kaldı :cherry:

praetorian
Kısmet değilmiş özgürüm... O kadar planladık bi birlikte gidemedik... Sen gel yine gideriz kışın... Hem kışlık mekanları da var , uff ortada ateş falan yanıyor , dışarısı buz gibiyken iskenderden ağzın yanıyor... evet evet gidelim valla :cyclopsan

güzel bir cbr125r gezisi olmuş.kutlarım gerçekten harika:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Abi beni de çağır , hem seninle tanışmak isterim hem de iskenderin tadı damağımda kaldı :cherry:

Teklif mi var Görkem?

Ağustos'un 27 sinde uçuyorum memlekete inşallah.
1-2 günlük İstanbul gezisi planım ve belki bir haftaya uzayabilecek bir Erdek planım var.

Bunun dışında istediğin zaman atla gel.
Yada Cıbırla gel.:)

Ben aslında Bursa'nın biraz dışındayım ama uzak değilim.

Buluşur görüşürüz.
Hatta çok sevinirim....

Gelemesen de ben İstanbul'a mutlaka geleceğim.
Ortaköy'de kumpir yemeden dönmem bu ecnebi memleketine.:p

Görkem Ertech ve carcharoth ile birlikte muhteşem bir gezi yaptık benim ilk gezim oldu 390km yol yapmış oldum ilk 30saatte ilk motorumla...Bu arada görkem teşekkür ederim elimden geldiği kadar bişeler yapmaya çalışıyorum.Umarım yakında daha iyi kullanırım ama ilk yapmam gereken şey siyah bir vizör almak uludağdan inerken çok büyük bir kaza atlattım güneş yüzünden...Bu arada gerçekten görkemin yanından vınnn die geçtim 155km hıza ulaştım ilk günden...Belki biraz daha ileriki km'lerde 160falan yapar die umuyorum 3500km'de şu anda...Hepinize çok teşekkürler ediyorum hayatımdaki en güzel 2günden biri diyebilirim...

Teklif mi var Görkem?

1-2 günlük İstanbul gezisi planım ve belki bir haftaya uzayabilecek bir Erdek planım var.

Buluşur görüşürüz.
Hatta çok sevinirim....

Gelin gelin Ben de size Bursa'dan katılırım erdek'e doğru birlikte yol alırız...

Bu arada şelale'de allahtan su düzgün akıyordu küçüktü falan ama kısa bir off road maceramızda oldu cıbırla...

Son düzenleme:
Moderatör
Once bir bilene sorulur, Yalova'da nereyi gezeriz diye.. Sonra geliyoruz diye haber verilir, silindir sayisi arttirilir.. Bi kere o gittiginiz $elale herkesin bildigi, bilmeyenlerinde merak edip gorduklerinde bu nasil $elale dedigi bir yer.. Oteki $elaleye giderdi insan.. Ü$enmez gotururduk, Atatürk'ün ciftliklerinden, elleriyle diktigi agaclara kadar güzel bir rehber e$liginde gezip gormek vardi.. Ne diim yinede eglenceli bi seyahat olmu$ sanirim..

Teklif mi var Görkem?

Buluşur görüşürüz.
Hatta çok sevinirim....

Gelin gelin Ben de size Bursa'dan katılırım erdek'e doğru birlikte yol alırız...

Bu arada şelale'de allahtan su düzgün akıyordu küçüktü falan ama kısa bir off road maceramızda oldu cıbırla...

Once bir bilene sorulur, Yalova'da nereyi gezeriz diye.. Sonra geliyoruz diye haber verilir, silindir sayisi arttirilir.. Bi kere o gittiginiz $elale herkesin bildigi, bilmeyenlerinde merak edip gorduklerinde bu nasil $elale dedigi bir yer.. Oteki $elaleye giderdi insan.. Ü$enmez gotururduk, Atatürk'ün ciftliklerinden, elleriyle diktigi agaclara kadar güzel bir rehber e$liginde gezip gormek vardi.. Ne diim yinede eglenceli bi seyahat olmu$ sanirim..

Aslında amacımız Yalova'da gezmek değildi... Bir uğrayalım dedik sadece... :)

Görkem toplu bir gfr görecekti bak ama dediğimiz gibi çok plansız oldu ani kararlarla rotamızı deiştirdik hep.....şelale macerası sorma zaten feciydi :D abi gidelim ya bak yakındaymış zaten.Az kaldı die die görkem götürdü şelaleye kadar bizi...Olsun off road tecrübesi de edindim...

patriote

Tamam o zaman ağustosta görüşelim... Bursa dediğin nedir ki istanbuldan... cıbırla bir buçuk saatlik mesafe...

vay be konuşuyo cbr lar çok güzel gezi olmuş
akın dostum hayırlı olsun motorun metehanın dillinden düşmedi eninde sonunda aldırdı demek güle güle kullan :cat:

hayırlı olsun AKIN güle güle kullan... sen yinede hız yapmaya çalışma...:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar