Bursadan ULTRAUKALA Cıbırına Kavuştu...

Bursanın gülü...güzel kardeşim AKIN nihayet çetin savaşlardan sonra mücadelei kazandı...ve CBR 125 motoruna kavuştu...Kendisini Kavacıkta yağmurlu bir günde Görkemle karşıladık...maşallah benden iri çıktı...bonus saçlar falan...:pmotorunu aldığı kişi ise bir bankacı...çok düzgün bi insan...Akın şanslı biri ki motoru satın aldığı kişi kendi gibi beyefendi düzgün satıcı...eline almış plakayı gelmiş...plakayı deldirmemiş...yapıştırmışlar...plaka hiç toz yememiş...motorda küçük birkaç detay harici güzel makina...Notere son 10 dakika girebildik...işleri hallettik ve girdik...motorun ekspertiz ve alınabilir durumunu veren D&B Motordan sevgili Gökhan KONŞUK'a teşekkür ederim ...sağolsun bizi kırmadı...test yaptı...şasiden arıza hasar varmı diye baktı ...sağolsun ilgilendi...benim ön lastiğin yarılmasıyla akşamım pert oldu...Onlar Görkemle gezdi...ben gezemedim...nargileyede gidemedim...sabah Ümraniyeye gidip ön lastiği yeniledim...ama şu gerçekki dubless gerçekten harika...beni o cam yarığına rağmen 1-2 hava basmayla Ümraniyeye götürdü...

Neyse AKIN hayırlı olsun birader...:cat:

fotolar cepten ve berbat idare edin artık...

bu fotoyu çekerken bütün Boğaz Trafiği İPTAL oldu...arkada kornalar falan...resmen kapattık Köprüyü:queen:

[img=http://img59.imageshack.us/img59/5784/070706193355ke4.jpg]
Shot at 2007-07-07

Shot at 2007-07-07

Shot at 2007-07-07

Shot at 2007-07-07

Son düzenleme:
akınn hayırlısı olsun
o çetin savaşı ben hala veriyrmm
bir gün kavuşursammm bende cıbırıma
boğaz köprüsünü mü çanakkale boğazınımı kaparım bilmiyrm artıkk

güle güle kullan
hep düz bassın tekerin

hayılı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler dilerim

hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullanmanı dilerim..

hayırlı uğurlu olsun kardeşlerimize:cat:
handros diyonuz, Panda diyonuz ama, sizlerde action yok. Adam 3 günlük tatilinde 3 motor sahibi yaptırttı milleti:cat:

arzular ve dilekler şaane handrosum:cat: Kilavye sinzirleri kırıldı artık.:queen: yaşlasın dayanışma, yaşasın bilen Biri, yaşasın handro:cat::cat::cat:

repsol olsaydı güzel derdim ama neyse :p

şaka bir yana da cıbır dendi mi duracaksın :cherry:

güle güle kazasız belasız kullanması dileklerimle :rendeer:

Eee Akın gözün aydın,sabreden derviş muradına ermiş derler,hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullanman dileğiyle.

akın kardeşimle dün akşam tophane'de tanıştık kendisine iyi dileklerimi iletmiştim diye hatırlıyorum ama burdanda söyleyim...hayırlı uğurlu olsun dostum...allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin...:bounce:

Moderatör (forrap)
Hayırlı uğurlu olsun ultraukala,kazasız belasız kullanman dileğiyle..

Hayırlı olsun Akın... :) biz bugün Görkem ile birlikte Akına eşlik edip bursaya kadar gittik... Orada Okan'da yanımıza geldi ve güzel bir gezi yaptık, Uludağ'a çıktık, İskender yedik söylemesi ayıp :p

Çok güzel bir gezi oldu fotolar az sonraaa :D

Hayırlı olsun Akın... :) biz bugün Görkem ile birlikte Akına eşlik edip bursaya kadar gittik... Orada Okan'da yanımıza geldi ve güzel bir gezi yaptık, Uludağ'a çıktık, İskender yedik söylemesi ayıp :p

Çok güzel bir gezi oldu fotolar az sonraaa :D

ertech maşallahınız var dostum...burdan taaa bursa he...kaç km gidip geldiniz...baya maceralı olmuştur yol...neyse fotoları ve yorumları bekliyoruz...:bounce:

hayırlı uğurlu olsun kardeşlerimize:cat:
handros diyonuz, Panda diyonuz ama, sizlerde action yok. Adam 3 günlük tatilinde 3 motor sahibi yaptırttı milleti:cat:

arzular ve dilekler şaane handrosum:cat: Kilavye sinzirleri kırıldı artık.:queen: yaşlasın dayanışma, yaşasın bilen Biri, yaşasın handro:cat::cat::cat:

abi numaralarımızı yaptık...artık işbaşı yapcaz...DB moturun mesaisiyle benimki kafa kafaya...sezonu kapattık galiba...:p

HAyırlı olsun.Kazasız belasız sürüşler dilerim.
Mete performansına yetişmek zor birader.Zamanı nasıl buluyosun bu kadar motor alışverişine?:cherry:Biliyoruzki motor değiştirirsek Mete kardeş yanımızda.Çabana sağlık birader.:cat:

HAyırlı olsun.Kazasız belasız sürüşler dilerim.
Mete performansına yetişmek zor birader.Zamanı nasıl buluyosun bu kadar motor alışverişine?:cherry:Biliyoruzki motor değiştirirsek Mete kardeş yanımızda.Çabana sağlık birader.:cat:

hoca izindeyim be...izin bitti...beni artık akşamdan akşama bulursun......

Pazartesi Köle Isaura şekline devam...alırsan Honda olsun temiz olsun...:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar