Bursadan ULTRAUKALA Cıbırına Kavuştu...

ultraukala
Hayırlı olsun kardeşim ben seni cbf alıcan sanmıştım:)

yeni motorunla kazasız belasız sürüşler diliyorum.hayırlı olsun.darısı olmayanların başına:)

Herkesin iyi dilekleri için teşekkür ediyorum...mete_han abi sağolsun o kadar uğraştı benim için evinde ağırladı...Hakkını helal et abicim:rendeer: Bütün dualarım seninle:rendeer: Görkemde sağolsun 2gün boyunca hep benle birlikteydi...

dostum ilk önce motorun hayırlı olsun allah kaza bela vermesin
bu metehan varya öle bi anlatmışki kendim almış gibi sevindim valla
zaten eğer bende motor alırsam mete sayesinde olcek inşallah
ulen adamla konuşurken öle bi çenesi açılıyoki şeytan diyo unut herşeyi git al bi tane taksitle :p allahtan bu adamla fazla vakit geçirmiyom adama motor aldırır valla

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız günler!

ii temennileriniz için çok teşekkür ederim ben de çok bekledim allah olmayanlara da versin...

hayırlı uğurlu olsun:) allah kazadan beladan korusun.darısı olmayamların başına

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
hayırlı uğurlu olsun
motorun asfalt yüzü görmez inşallah ultraukala
:)

GKN

hayırlı olsun akın,
gerçi gördük ama foto bekliyoruz senden:wiinkk:

Herkesin iyi dilekleri için teşekkür ediyorum...mete_han abi sağolsun o kadar uğraştı benim için evinde ağırladı...Hakkını helal et abicim:rendeer: Bütün dualarım seninle:rendeer: Görkemde sağolsun 2gün boyunca hep benle birlikteydi...

:pNe helali len zibidi...sanki ne yaptık:p...nasıl moturunla aran...nedir son durum hani foto moto...noldu muradına erdin demi...duygularını tarif et bakem merak ettim...yani motorsuzkenki halinle şimdi arasında ne fark var...İleri Kul Teknolocisi bişey işte...:p

dostum ilk önce motorun hayırlı olsun allah kaza bela vermesin
bu metehan varya öle bi anlatmışki kendim almış gibi sevindim valla
zaten eğer bende motor alırsam mete sayesinde olcek inşallah
ulen adamla konuşurken öle bi çenesi açılıyoki şeytan diyo unut herşeyi git al bi tane taksitle :p allahtan bu adamla fazla vakit geçirmiyom adama motor aldırır valla

Ulan Kaçakcı Kıllı senin neyine motor be...bin otobosuna püfür püfür işte...ter kokuları içinde oh mis...saatlerce ayakta yoldaki direkleri sayarsan vakit daha hızlı geçer...olm motur alcan sonra başımıza bela olursun...bekleyenin var sevenin var...aman diyim...boşver...:p

Son düzenleme:

asm

hayırlı olsun,kazasız belasız kullanmanızı dilerim

MEte abi gel sanada alalım bi tane cbr Biliyorum sende içinden düşünüyorsun :) Akın tekrar hayırlı olsun yeni motorun. Bursadaki tek mavi benimkiydi. Şimdi 2. oldu :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar