yeni motor ve ehliyetsiz plaka

Merhabalar, konunun tam yeri neresi bilmiyorum, burası aktif diye buraya açıyorum.

Şimdi hayırlısı ile yeni bir motosiklet alacağım sıfır, ilk motorum olacak, 125st veya boxer düşünüyorum şuan. Neyse şimdi kafama takılan şu, bu sene b ve a2 için yazıldım kursa Byi hakettim belgeleri bekletiyorum, a2 de herşey sorunsuz giderse haziran başı haketmiş olacağım, eğer ben şimdiden alırsam motoru ehliyetsiz olarak sigorta, ruhsat ve plaka çıkarabilir miyim? Biraz acelecilik gibi ama fiyatlar da yerinde durmuyor, ehliyete kadar ilçe içi gezicez artık ya da bekleyip ehliyetten sonra mı yapsam tüm işlemleri, 45 günlük bir süre var sanırım plaka için, ne tavsiye edersiniz.

Ruhsat sahibi için ehliyet gerekliliği söz konusu değil.Yani çıkartabilirsiniz.Yaşınız çok gençse anne-babanızın üzerine çıkartmanız sigorta fiyatının daha uygun çıkmasını SAĞLAYABİLİR.

O an ehliyet sahibi olmama sigorta için dezavantaj olur mu? Yaş 22, sigortalar her türlü yüksek çıkıyor galiba bu aralar, bakalım o dediğinizi değerlendireceğim.

O an ehliyet sahibi olmama sigorta için dezavantaj olur mu? Yaş 22, sigortalar her türlü yüksek çıkıyor galiba bu aralar, bakalım o dediğinizi değerlendireceğim.

22 yaş gurubuna tabiri caise kol gibi sgorta çıkıyor motorsikleti sıfır alırken faturasını aile büyüklerinin üzerine kestir kendi üzerine kestirirsen sgorta plaka ruhsat senin üzerinden mecbur işlem görür ondan faturayı aile büyüklerinden birine ve plaka ruhsat onların üzerine olsun sgortan uygun çıkar babana anne ye ver gitsin :)

22 yaş gurubuna tabiri caise kol gibi sgorta çıkıyor motorsikleti sıfır alırken faturasını aile büyüklerinin üzerine kestir kendi üzerine kestirirsen sgorta plaka ruhsat senin üzerinden mecbur işlem görür ondan faturayı aile büyüklerinden birine ve plaka ruhsat onların üzerine olsun sgortan uygun çıkar babana anne ye ver gitsin :)

Tüm belgeler farklı kişi üstüne olursa, trafikte herhangi bir durumda sıkıntı çıkar mı kaza çevirme vs. Bana sıkıntılı bir yol gibi geliyor ama pratikte nasıl oluyor bilmiyorum ondan soruyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar