Yeni motor tavsiye

Abilerim, kardeşlerim herkese selamlar,
Bir süredir üyeyim fakat pek aktif şekilde kullanamadım forumu. Karşılıklı fikir alışverişiyle bundan sonra daha etkin kullanacağımı umuyorum.

2014 Mondial 150 MR Vulture sahibiyim. Motorumu satıp daha chopper/ cruiser tarzı bir motosiklete geçmek istiyorum. En büyük kısıtım tabi ki bütçe. Çinden devam etmek niyetindeyim bütçemden dolayı. Aklımdaki motorlar:
Kanuni Tiger 250
Mondial Mct 250
Regal Raptor 250 veya 350

En az 250 cc olsun istiyorum, 2 kişi bindiğinde kasmasın kuvvetli olsun, e bide kasası görünüsü güzel olsun.
Bu aradığım özellklerde bu 3 motoru buldum. Sizin bunların içinde veya başka bi uygun fiyatlı marka tavsiyenizi almak istiyorum. Yardımlarınız ve fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Bence hicbirini alma. Ama illaki alicam dersen kuba superlihgt 200 lerede bakabilirsin

Duydum onuda lakin performansı ve sağlamlığı nasıldır hiç bilgim yok :/

Regal Raptor' un Spyder ve Klasik modelleri çok güzel görünüyo :)

Daytona 350 beyaz favorim zaten :) fakat fiyati performansina degermi bilmiyorum :) kullanmadim hic umarim guclu bir makinadir

Şuan bende çinli bir cruiserarayışındayım en yakışıklısı Regal geliyor ama Niğde'de servisi yokmuş...

O sıkıntı birde cin isi sans isi. Kimisine cok iyi denk gelio kimisine cok kotu denk gelebiliyo

O sıkıntı birde cin isi sans isi. Kimisine cok iyi denk gelio kimisine cok kotu denk gelebiliyo

O biraz kullanıma bağlı gibi sen yağını vs. eksik etmezsen ve nazik kullanırsan daha uzun dayanacağını düşünüyorum Mondial Nostalji almış 40-50 yaşında bi abi böyle yaparsan sorun çıkarmıyo demişti

Haklısın kardesim bende de mondial 150 mr vulture var. Almadan once ovende sovende coktu ama ben temiz kullandim tas gibi motor ve cok seri. Biraz sans biraz iyi bakim :)

İlk ikisi çöptür, alınmaz. Regal'in durumuna bakmak lazım. Onların da eski model, titreşimli olanları alınmaz.

ben mondial 150 sentor u çok beğeniyorum.bi bak istersen.

En az 250 istiyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:10 ----------

İlk ikisi çöptür, alınmaz. Regal'in durumuna bakmak lazım. Onların da eski model, titreşimli olanları alınmaz.

Regal alirsam 2010 dan itibaren bakicam ama ikinci el tabi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar