yeni motor için tavsiyelerinizi bekliyorum

arkadaşlar veya abiler ablalar seneye ehliyet aldıktan sonra motosiklet alıcem inşallah:pnası bi motor tavsiye edersiniz ee örenci olduumuz içinde maliyet biraz düşük oluo .2000 ytl altı düşündüm ben mondial 125 zn düşündüm yolda kalmam dmi.mesela izmir-çeşme arası uzun soluklu sayılırmı bilmem gidermi.?hiçbir bilgim yok .tavsiyelerinizi eksik etmeyin yoksa 2.el mi alsam?ksacası uzun yol gitsin yolda kalmasın benim için yeter....:rendeer::wiinkk:(scooter)olursa ii olur

Son düzenleme:
bu konu defalarca gündeme geldi yazılan cevaplar da genellikle aynı.

125 zn uzun soluklu bir araç değil asyanın 125 liğini 2 sene kullandım uzun rampalarda tıkanıyor.

benim tavsiyem biraz daha para toparlayıp daha kaliteli bir araç al

kriterin uzun yol gitsin yolda bırakmasın ise sağlam bişey almalısın. ama bu da göreceli bir şey, benim keeway sl 150 im vardı hiç yolda kalmadım. 1800 ytl ye almıştım. Ama beni şehirdışında çok yormuştu. Rüzgar,vibrasyon gibi nedenlerden. 2000 ytl ye (yada daha pahalısı) alabileceğin motorun yolda bırakmama garantisi olamaz. Sonuçta mekanik bir alet. Ama bu paraya çok kaliteli bişey alabileceğini sanmıyorum...Çin mallarının temiz 2.ellerine bir bak istersen...Selametle...:)

mesela??hangi motor iyidir yeni başlayacağım için çok şaşalı bşi de olması gerekmez.

Motor tavsiye etmiycem ama şunu söyleyim uzun yol için scooter alma alıcaksanda gerçekten kaliteli bir scooter al.

Dostum japon motorları piyasanın iyi motorlarıdır(araya ingiliz ve italyan bir kaç modelide katabiliriz) . ama çin motorları üç aşağı beş yukarı aynı kalitede motorlardır. Ayırıcı fark model olarak ''zevk ve tavrındır'' bence...

sna tavsiyem scooter alacaksan yamahalara bi göz atderim,çine hiç yaklaşma hiç beklemediğin bir anda acaip sorunlar çıkarabilir,yolda kalmak istemiyon o halde iyi bişey al derimki ilerde satmanda kolay olsun

keşke önce gecmıs formlara bi baksaydın.cunku bu sorular,bu konu kac kere acıldı,kac kere tartısıldı mıllet bıktı artık aynı seylere cevap yazmaktan :p hem önceki formlarda farklı sorularına da cevap bulabılırsın kolay gelsın :cat:

göxel sana cup denilen motorlardan tavsiye ederim yani yarı otomatik debriyaj derdi yok.2. el yamaha crypton bulabilirsin 2000ytlye honda innova da olabilir.taksitle alıcam sıfır istiyorum dersen haojin 110-8,ramzey 100cup,keeway partner 100 ü tavsiye ederim.:rendeer:

ama illede scooter istiyorum dersen 2. el bi yamaha nouvo şiddetle tavsiye ederim.Ben kullandım süper bi motor.diğer scooterlardan çok farklı bi motor uzun yoluda çeker dağı taşıda çeker.

Son düzenleme:
Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
2. el temiz bir ybr 125 öneririm.

biraz para ekleyip 2. el bir honda cbr 125 almanı öneririm..hem kaliteli bir motor gerçekten 125 cc bana yeter ben ulaşım amaçlı kullancam diyorsan tıkanmaz güzel bir motor..Vitesli + görünüşü de güzel..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
dıger markalara haksızlık yapmım ama honda olsun tasdan olsun derım,10 senedır honda kullanıyorum lastık paslası harıc hıcbır zaman yolda kalmadım,sımdıden hayırlı olsun.:)))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar