Yeni motor hakkında yardım

Merhaba arkadaşlar.
İki motor arasında kaldım. Siz olsanız ne seçersiniz?
Aprillia tuono 660 factory (rs660 artık yok)
Triumph Daytona 660

İkisi de sıfır ayarında.
Bunlar dışında r7, suzuki 8, ninja650se de baktım da cok ısınamadım

Motosikleti
CB750A
naked oluyorsa o fiyat bandında 4 silindir e-clutchlı cb650r da var.

sahibindende rs660 tek bir sıfır ilanı var.

Motosikleti
Yamaha XSR700
Biri racing biri naked değil mi ben mi yanılıyorum?
Touno nasıl naked ya? Motorun kafa grenajı ve sabit kafası var, yan grenajları var, küçük bir camı var. Kim buna naked diyor? Blok bile zar zor gözüküyor. Bundan daha az grenajlı racing motor bulunur muhtemelen :D Aprilla buna naked diyerek ne yapmak istemektedir?

Motosikleti
V-Strom L4 Youtube&Insta: Dengeliyorum
Korlas nedeniyle Triumph'a yanaşmayı düşünmezdim. Zaman zaman bazısı içimi gıdıklasa da, ıı-ıhhh.

Motosikleti
Yok
Touno nasıl naked ya? Motorun kafa grenajı ve sabit kafası var, yan grenajları var, küçük bir camı var. Kim buna naked diyor? Blok bile zar zor gözüküyor. Bundan daha az grenajlı racing motor bulunur muhtemelen :D Aprilla buna naked diyerek ne yapmak istemektedir?
Orta sınıf naked kategorisinde motor gücüyle göz dolduran Tuono 660, Factory versiyonunda bu gücü bir üst seviyeye çıkarıyor. 95 beygirden 100 beygire yükselen motor gücüyle Tuono 660 Factory, hem pistte hem de yolda oldukça rekabetçi imiş.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
hem naked hem racing görünümlü arada bir sınıf yapmışlar bence güzel de olmuş. benim tarzım değil, bir tur vereyim bir sür deseler de uğraşmam ama bence güzel olmuş. hem güzel uçup kaçıyor, hem genç eğlendiriyor daha ne olsun.

haa, tuareg'i bir tur sür diye verseler kaçırırım hiç affetmem, onun da tek eksiği gagası yok. :)

Motosikleti
Yamaha XSR700
Orta sınıf naked kategorisinde motor gücüyle göz dolduran Tuono 660, Factory versiyonunda bu gücü bir üst seviyeye çıkarıyor. 95 beygirden 100 beygire yükselen motor gücüyle Tuono 660 Factory, hem pistte hem de yolda oldukça rekabetçi imiş.
Kategori olarak naked olduğunu biliyorum da işte, neye göre naked onu anlamadım. Bir sürü grenajı var.

Triumph iyi çok kaliteli lakin yedek parça sorunu yaşadım ben trident 660 sinyallrr su alıyordu kayıt açıldı bir ay iki ay 3 4 5 derken yaklaşık bir sene bekledim sonra hala gelmedi o şekilde satmıştım motosikleti :D bunları göz ardı etmemek lazım can sıkıyor

Motosikleti
V-Strom L4 Youtube&Insta: Dengeliyorum
Triumph iyi çok kaliteli lakin yedek parça sorunu yaşadım ben trident 660 sinyallrr su alıyordu kayıt açıldı bir ay iki ay 3 4 5 derken yaklaşık bir sene bekledim sonra hala gelmedi o şekilde satmıştım motosikleti :D bunları göz ardı etmemek lazım can sıkıyor
Tam olarak bundan bahsediyordum. (y)✌️

RS660 artık yok derken?

Ben bu ikisi arasında Tuono Factory seçerdim. Daytona 660 da, bu sınfın diğer üyeleri gibi, RS660/Tuono 660 ikilisinin verdiği sürüşten uzak kalıyor. Şasi, fren, amortisör hepsinde biraz gerideler.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
işte bu yüzden korlas'ın getirdiği motorlardan ürküyorum, çünkü böyle şeyler çok duydum. bmw'de borusan servisleri pahalı falan ama bu kadar dert çekmiyorlardır en azından parasıyla yaptırabiliyorlardır.

Biri racing biri naked değil mi ben mi yanılıyorum?
ikisi de street bike. Daytona super sport değil. ancak ön gidon maşa açısı farkı var. O da cok değil. R7 gibi değil mesela.

naked oluyorsa o fiyat bandında 4 silindir e-clutchlı cb650r da var.

sahibindende rs660 tek bir sıfır ilanı var.
Honda iki katı pahalı neredeyse. 2019 -2023 arası kullandım artık CB650r istemiyorum. Grenaj şart. CBR 650R de fiyatı fazla.

Korlas nedeniyle Triumph'a yanaşmayı düşünmezdim. Zaman zaman bazısı içimi gıdıklasa da, ıı-ıhhh.

Ben de ondan korkuyorum yani. Zaten ilanda 6 tane var. Ama 3silindir sesi ve pürüzsüzlüğü cok hosuma gitti.

Ben servise tekrar tekrar sordum böyle bir şey olamaz dedi. En geç bir ay içerisinde parça gelir diyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar