bayilerde oluyor ilan olmasa danaked oluyorsa o fiyat bandında 4 silindir e-clutchlı cb650r da var.
sahibindende rs660 tek bir sıfır ilanı var.
Touno nasıl naked ya? Motorun kafa grenajı ve sabit kafası var, yan grenajları var, küçük bir camı var. Kim buna naked diyor? Blok bile zar zor gözüküyor. Bundan daha az grenajlı racing motor bulunur muhtemelenBiri racing biri naked değil mi ben mi yanılıyorum?
Orta sınıf naked kategorisinde motor gücüyle göz dolduran Tuono 660, Factory versiyonunda bu gücü bir üst seviyeye çıkarıyor. 95 beygirden 100 beygire yükselen motor gücüyle Tuono 660 Factory, hem pistte hem de yolda oldukça rekabetçi imiş.Touno nasıl naked ya? Motorun kafa grenajı ve sabit kafası var, yan grenajları var, küçük bir camı var. Kim buna naked diyor? Blok bile zar zor gözüküyor. Bundan daha az grenajlı racing motor bulunur muhtemelenAprilla buna naked diyerek ne yapmak istemektedir?
Kategori olarak naked olduğunu biliyorum da işte, neye göre naked onu anlamadım. Bir sürü grenajı var.Orta sınıf naked kategorisinde motor gücüyle göz dolduran Tuono 660, Factory versiyonunda bu gücü bir üst seviyeye çıkarıyor. 95 beygirden 100 beygire yükselen motor gücüyle Tuono 660 Factory, hem pistte hem de yolda oldukça rekabetçi imiş.
Bardağın dolu tarafına bakmamak gerek.Kategori olarak naked olduğunu biliyorum da işte, neye göre naked onu anlamadım. Bir sürü grenajı var.
Tam olarak bundan bahsediyordum.Triumph iyi çok kaliteli lakin yedek parça sorunu yaşadım ben trident 660 sinyallrr su alıyordu kayıt açıldı bir ay iki ay 3 4 5 derken yaklaşık bir sene bekledim sonra hala gelmedi o şekilde satmıştım motosikletibunları göz ardı etmemek lazım can sıkıyor
işte bu yüzden korlas'ın getirdiği motorlardan ürküyorum, çünkü böyle şeyler çok duydum. bmw'de borusan servisleri pahalı falan ama bu kadar dert çekmiyorlardır en azından parasıyla yaptırabiliyorlardır.Triumph iyi çok kaliteli lakin yedek parça sorunu yaşadım ben trident 660 sinyallrr su alıyordu kayıt açıldı bir ay iki ay 3 4 5 derken yaklaşık bir sene bekledim sonra hala gelmedi o şekilde satmıştım motosikletibunları göz ardı etmemek lazım can sıkıyor
ikisi de street bike. Daytona super sport değil. ancak ön gidon maşa açısı farkı var. O da cok değil. R7 gibi değil mesela.Biri racing biri naked değil mi ben mi yanılıyorum?
Honda iki katı pahalı neredeyse. 2019 -2023 arası kullandım artık CB650r istemiyorum. Grenaj şart. CBR 650R de fiyatı fazla.naked oluyorsa o fiyat bandında 4 silindir e-clutchlı cb650r da var.
sahibindende rs660 tek bir sıfır ilanı var.
Korlas nedeniyle Triumph'a yanaşmayı düşünmezdim. Zaman zaman bazısı içimi gıdıklasa da, ıı-ıhhh.
Ben servise tekrar tekrar sordum böyle bir şey olamaz dedi. En geç bir ay içerisinde parça gelir diyor.Triumph iyi çok kaliteli lakin yedek parça sorunu yaşadım ben trident 660 sinyallrr su alıyordu kayıt açıldı bir ay iki ay 3 4 5 derken yaklaşık bir sene bekledim sonra hala gelmedi o şekilde satmıştım motosikletibunları göz ardı etmemek lazım can sıkıyor
Sesi nasıl ama? Ben sesine bayıldımdaytona 660 çok güzel ya...![]()
sesi, tipi, duruşu falan ayrı ya valla 10 numara motor. kırmızısı süper, siyahı da ayrı güzel..Sesi nasıl ama? Ben sesine bayıldım