Yeni Motor Alıcam Yardım!!

:silent: yeni bir motor almaya karalıyım (bütcem 5.000 ytl) ama bu konuda hiç bir tecrübeye sahip degilim, tercihim chopper motor olucak hangi marka tercih edersiniz? ve alırken neye dikkat etmeliyim. Benim için hız degil konforlu ve rahat olması önemli

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
o zaman keeway kardaş

Super Moderator
cosmicman' Alıntı:
Oyuncak motoru bile zor bulursun sanki o fiyata...:queen: :mrgreen:
5000 YTL ise kastettiğin bütçe, Keeway Superlight var, Keeway'in gelmesi beklenen Supershadow ve Landcruiser modelleri var, bir de arkasında Suzuki olduğu söylenen Masai Grand Eagle modeli FYM-FY 250 var.
Bunlar aynı bütçeyle benim de değerlendirmekte olduğum motosikletler.
Bir de su soğutmalı Regal Raptor var.Aklının bir köşesinde mutlaka o da bulunsun.

5.000 TL ise; bence de Keeway Landcruiser ya da Keeway Supershadow..

Son düzenleme:
Super Moderator
5000 YTL'nin yarısına alabileceğin bir Superlight bile çok iyidir...
Ama benim orada söylemek istediğim başta 5 YTL yazmış olmandı...
Yoksa ayırdığın bütçe başlangıç için yeterli.

dostum bende senin gibi choper düşünüyordum ve 5000ytl butçem vardı..sonra bir baktım piyasaya bir sürü chooper ve çoğu çinli..problem bu değil servis,garanti,çıkartacağı problemler..2.el markalı bir chooper alayım dedim çoğu çamaşır makinesi gibi olmuş eee elinde 5000 ytl var sonuçta..ve ben ne yaptım 16hp'lik honda dylan scooter aldım..senin 5000ytlye alacağın chooper buyuk ihtimalle bundan daha güçsüz olacak...işte beni uykusuz bırakan düşüncelerdi bunlar:) biraz da sen uyuma:):) PS: ama şimdi çok mutluyum doğru bir karar vermişim/uyuyorum:)

yrossi' Alıntı:
5.000 TL ise; bence de Keeway Landcruiser ya da Keeway Supershadow..

tamamen katılıyorum şuana kadar gördüklerimin en iyisi hatta elinde kalan paraylada aksesuar bile yaparsın buna

gördüklerimin derken netten gördüklerim ve çekik gözlülerin imalatı olanlardan tabikide :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar