Yeni motor aldım :)

Motosikleti
NC750X '22
Hayırlı olsun YRB den sonra uçak gibi geliyordur herhalde.Biraz YRB ile arasındaki farklardan bahsedebilirmisin? :) Bizde böyle bir geçiş yapabilsek ne gibi farklılıklar çıkıcak merak ediyorum.

YBR veya CBF150'den geçerseniz düşündüğünüz kadar yabancı gelmeyecektir. Aşağı yukarı aynı tarz sayabiliriz. Daha büyük bir depo, biraz daha yatık bir sürüş pozisyonu, daha sınırlı bir gidon turu ilk dikkatinizi çekecek şeyler olacaktır. Arka fren de disk olduğu için fazla basıp kilitlemek çok kolay oluyor, şahsen GSR'ın arka freni bana biraz hissiz geldi, ancak kilitlendiğinde anlıyorum frenin tuttuğunu :) Bunun dışında ilk kullanışım da dahil, YBR'den sonra çok bir yabancılık çektirmedi bana, ama dudaklarımı kulaklarıma epey bir yaklaştırdı :cherry: 6. viteste 3000 devirde bile gaza dokununca "naapıyosun sen" diye sormadan gidiyo makine.

Okan abi hayırlı olsun. Ne zmn ıslatıyoruz Maşallah ALLAH KAZA BELA VERMESİn...

Ben bir arkadaşımın aracılığı ile aldım. Çok temiz, kazasız, 10.000'de düşük bi kilometre bence. Bakımı da yeni yapıldı, hiç bir problemi yok. Bu koşullarda bana uygun bir fiyat gibi geldi. Zaten internette 11.200'den başlıyor fiyatlar.

gülme sakın bana ama motorun sahibi abim yani gsr le pazar günü bursaya gitti konuyu anlatayım :mrgreen:

km bizimkide 11.000

model:2006

renk:kırmızı

dedim acaba sattı mı motoru msnde tam sordum sattınmı motoru diye hayırr dedi

sonra fotoları yakından inceledim

bizim egzozlar sele altında değil plaka 34 değil :cherry:

tank pedide yeni almıştı hemde aynısından ama takmamıştı biraz karışııklık oldu ama olay açıklığa balandı bizim motorun ikiziymiş :queen:

hayırlı uğurlu olsun okan abi.güzel alet iyi günlerde kullan:)

Hayırlı olsun doğru seçim.Rahatlığı bambaşka.Öyle ki üstüne binince cbr600f almaktan vazgeçtim.:)

Yeni arkdaşın hayırlı olsun diyelim ozaman =) Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin:queen:

YBR veya CBF150'den geçerseniz düşündüğünüz kadar yabancı gelmeyecektir. Aşağı yukarı aynı tarz sayabiliriz. Daha büyük bir depo, biraz daha yatık bir sürüş pozisyonu, daha sınırlı bir gidon turu ilk dikkatinizi çekecek şeyler olacaktır. Arka fren de disk olduğu için fazla basıp kilitlemek çok kolay oluyor, şahsen GSR'ın arka freni bana biraz hissiz geldi, ancak kilitlendiğinde anlıyorum frenin tuttuğunu :) Bunun dışında ilk kullanışım da dahil, YBR'den sonra çok bir yabancılık çektirmedi bana, ama dudaklarımı kulaklarıma epey bir yaklaştırdı :cherry: 6. viteste 3000 devirde bile gaza dokununca "naapıyosun sen" diye sormadan gidiyo makine.
Hocam böyle anlatınca sanki böyle çokda hızlı bir makinaymış gibi gelmedi:) Herkes kullanabilirmiş gibi.Birkere 660cc tek silindir bir makina kullanmıştım.Makina basınca uçuyordu torku çok yüksekdi ama bu torku nekadar süre verir tartışır tabi. 0-100km denemesi yaptınmı ivmelenmesi seni üstünden atacak gibimi?:)

Hocam böyle anlatınca sanki böyle çokda hızlı bir makinaymış gibi gelmedi:) Herkes kullanabilirmiş gibi.Birkere 660cc tek silindir bir makina kullanmıştım.Makina basınca uçuyordu torku çok yüksekdi ama bu torku nekadar süre verir tartışır tabi. 0-100km denemesi yaptınmı ivmelenmesi seni üstünden atacak gibimi?:)

3.4sn de 0-100 yapan bi makine sana gore hızlı diilse direk 2009 v-max oneririm sana..

ayrıca 660la kıyaslama bile gsr'yi:wiinkk:

Motosikleti
NC750X '22

Bana da herkes kullanabilirmiş gibi geldi :) Ama hızlı da. Torku ve gücü çok iyi dağıtılmış, 5-6.000 devrin üstünde coşuyo makina, ama bu devrin altında da bastığın zaman uzayacak kadar gücü var. Dediğim gibi daha önce büyük makina tecrübem olmadığı için karşılaştırma yapamam. Ayrıca şu sıralar hız göstergesinden çok yola odaklanıyorum, alışana kadar kaç saniyede ne yapıyo pek ölçemiycem :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar