Hayırlı olsun YRB den sonra uçak gibi geliyordur herhalde.Biraz YRB ile arasındaki farklardan bahsedebilirmisin?Bizde böyle bir geçiş yapabilsek ne gibi farklılıklar çıkıcak merak ediyorum.
Ben bir arkadaşımın aracılığı ile aldım. Çok temiz, kazasız, 10.000'de düşük bi kilometre bence. Bakımı da yeni yapıldı, hiç bir problemi yok. Bu koşullarda bana uygun bir fiyat gibi geldi. Zaten internette 11.200'den başlıyor fiyatlar.
abi hayırlı olsun nzmn ıslatıyoruz:cherry:
Hocam böyle anlatınca sanki böyle çokda hızlı bir makinaymış gibi gelmediYBR veya CBF150'den geçerseniz düşündüğünüz kadar yabancı gelmeyecektir. Aşağı yukarı aynı tarz sayabiliriz. Daha büyük bir depo, biraz daha yatık bir sürüş pozisyonu, daha sınırlı bir gidon turu ilk dikkatinizi çekecek şeyler olacaktır. Arka fren de disk olduğu için fazla basıp kilitlemek çok kolay oluyor, şahsen GSR'ın arka freni bana biraz hissiz geldi, ancak kilitlendiğinde anlıyorum frenin tuttuğunuBunun dışında ilk kullanışım da dahil, YBR'den sonra çok bir yabancılık çektirmedi bana, ama dudaklarımı kulaklarıma epey bir yaklaştırdı :cherry: 6. viteste 3000 devirde bile gaza dokununca "naapıyosun sen" diye sormadan gidiyo makine.
Hocam böyle anlatınca sanki böyle çokda hızlı bir makinaymış gibi gelmediHerkes kullanabilirmiş gibi.Birkere 660cc tek silindir bir makina kullanmıştım.Makina basınca uçuyordu torku çok yüksekdi ama bu torku nekadar süre verir tartışır tabi. 0-100km denemesi yaptınmı ivmelenmesi seni üstünden atacak gibimi?
![]()
Hocam böyle anlatınca sanki böyle çokda hızlı bir makinaymış gibi gelmediHerkes kullanabilirmiş gibi.Birkere 660cc tek silindir bir makina kullanmıştım.Makina basınca uçuyordu torku çok yüksekdi ama bu torku nekadar süre verir tartışır tabi. 0-100km denemesi yaptınmı ivmelenmesi seni üstünden atacak gibimi?
![]()