Yeni motor aldım :)

hayırlı olsun çok güzel motor almışsın en beyendigim modellerden racer alana kdr en iyisi bence bu Allah kaza bela göstermesin alışana kadar basma :)

Çok para maksimum ederi 9000-10000 bin lira geçenlerde İzmirde vardı 2006 model 22 bin km de 8750 ye satıldı bence çok paraya almışsın hayırlısı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle bide bu keratalar benzini yakmıyor adeta içiyor.

aaahhh tühya kaçırmışız , bende alacaktım o kadar baktım görmedim, İstanbulda varmı arkadaşlar varsa nakit hemen alıcıyım tiko cash, nedense bize hiç denk gelmez hep birileri biryerlerden duyar buraya yazar, sonra biz aradığımızda hiç bulamayız malı alırız sonra 5 binliraya sıfırı çıkar ...

Benden 18 binliraya 2008 GSXR aldım iternette 23 isteyenlerin hepsi kazıklanmış ahahahahah

dolayısyla aslında Okanın motorun sıfırı 17 bin TL. absli olanı 23 Bin TL bu bayilerde kazıklanmış arkadaşlar herkes bedavaya satıyor,

hadiya yok mu satan ben alıcam ,Okan motoruna 10 bin verem nakit

Bu motorun sahibi bu sitedenmiydiya, Okan kim kazıkladdı seni ahahahaha

Son düzenleme:
aaahhh tühya kaçırmışız , bende alacaktım o kadar baktım görmedim, İstanbulda varmı arkadaşlar varsa nakit hemen alıcıyım tiko cash, nedense bize hiç denk gelmez hep birileri biryerlerden duyar buraya yazar, sonra biz aradığımızda hiç bulamayız malı alırız sonra 5 binliraya sıfırı çıkar ...

Benden 18 binliraya 2008 GSXR aldım iternette 23 isteyenlerin hepsi kazıklanmış ahahahahah

dolayısyla aslında Okanın motorun sıfırı 17 bin TL. absli olanı 23 Bin TL bu bayilerde kazıklanmış arkadaşlar herkes bedavaya satıyor,

hadiya yok mu satan ben alıcam ,Okan motoruna 10 bin verem nakit

Bu motorun sahibi bu sitedenmiydiya, Okan kim kazıkladdı seni ahahahaha

Şansın yokmuş birdahaki sefere genç :)üzülme hayat bu süprizlerle dolu bende kaçırdım arkadaşım aldı şans bu.Ama söz duyarsam güzel bir ilan sana mesaj atarım.:)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar