Yeni motor alacağım diyenlerin %' de kaçı motor aldı ?

Hemen her gün defalarca açılan ve altına
sayfalarca cevap verilen motor önerilerinin
ne kadarı mutlu sonla bitiyor.

(çoğunda da olmayan motor için cevap verenler
kendi aralarında sert tartışmalara giriyorlar)

Yoksa motor alma, imkanı ve ihtimali olmayanlar
tatmini sanal dünyada mı arıyorlar.

Varmı acaba böyle bir istatistik çalışma veya olmalı mı?

var, mesela ben yardım başlığı açmadan yeni motor aldım, bu ortalamayı yükseltir :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Vallaha ben aldım,Asya as 200 gy-2 sayfasına 58-59. sayfalarda giriş yaptım "inşallah alıcam..." diye

Sonrasında da aldım işte.

o var bir de siteye üye olup sormuş hangi motoru alayım diye sonra şifresini hatta nickini unutmuş insanlar var :queen:

hatta bazısı yorumları bile okumamıştır başlığı açtıktan sonra

ben başlık açtım ama keyfi,sonradan almadım diye kimse demiceği için, burada senin göreceğin sonuç %100 :cherry:

bende hiç başlık açmadan aldım motoru. ortalamyı yükseltenlerden oluyorum sanırım.

KAtıldığım başlıklarda almayı düşünüyorum dedim ama yakında demedim ve o süre hala yakın değil... Halla alamadım yalan rüzgarına döndü bir mutlu son olmadı :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende açmıştım yanlış hatırlamıyorsam ama hala almadım , hesapta olmayan şeyler çıktı , motosiklete para ayıramıyorum .

Ben Türkiye'ye internet gelmeden 1 yıl önce almıştım motorumu.

Ben artık yorum bile yapmıyorum.Bugüne kadar para sıkıntısı vardı.Dün ise 3.derece hemoroid olduğumu öğrendim. 1 ay ilaç tedavisi, 1 ay sonra amerilayat.Sonrasında 1 ay istirahat.Yani yaklaşık 3 ay daha alamıycam:) En azından eskiden artçı olma şansım vardı.Şimdi o bile yok.

Ben artık yorum bile yapmıyorum.Bugüne kadar para sıkıntısı vardı.Dün ise 3.derece hemoroid olduğumu öğrendim. 1 ay ilaç tedavisi, 1 ay sonra amerilayat.Sonrasında 1 ay istirahat.Yani yaklaşık 3 ay daha alamıycam:) En azından eskiden artçı olma şansım vardı.Şimdi o bile yok.

geçmiş olsun

jr.

başlık açmak yerine ben düşündüğüm modellerin başlıklarındaki arkadaşlara danışmıştım ama olmadı. satamadım motorumu vazgeçtim. tatlı tatlı geziyoruz =)

bendexattım diye açtım salı günü satmıştım bugün aldım motorumu yarında topac açıcam :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar