Yeni Makinam MT-09

İzmir İl Temsilcisi
Fotolar gec kaldı bende dıyorum nerede bu fotolar :) motoru alalı 1 ay olacak nerdeyse pasam :)

tekrardan hayırlısı olsun :)

Herşeyde bir hayır vardır derler.

Böylesi daha hayırlıymış demekki.

Bol bol km'lere inşallah.

Motosikleti
Honda CL250 /tvs jüpiter 110
Mt 09.Harika bir tercih yapmışsınız. Bu yıl Sanırım en çok konuşulan motosikletti. Anladığım kadarı ile Abd ve Avrupa da en çok beğenilmiş. Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanmanız dileği ile.

forumdaki tüm arkadaşlarıma iyi dilekleri için çok teşekür ederim umarım daha iyileri sizlerin olur :)

Hayırlı olsun.

Ağırlık,tork ve hp olarak fz6 ve fz8'den iyi görünüyor. Fz6 ve mt09 için konfor,yakıt,performans vs.. karşılaştırma yazısı yazarsanız 100hp civarı motor alacaklar için rehber niteliğinde bir konu olur.

Haklısınız hocam çünkü mt09 bulamadığım anlar fz8 alır gibi oldum vekarşılaştırma yapan birileride yoktu dediği şuan 1200 km de yağ değişimini yaptırıyorum tüm izlenimlerimi paylaşacağım elbet daha geniş bi zamanda :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:55 ----------

Fotolar gec kaldı bende dıyorum nerede bu fotolar :) motoru alalı 1 ay olacak nerdeyse pasam :)

tekrardan hayırlısı olsun :)

Haklısın kardeşim ama ne yapım bulmuşum makinayı bol bol yol yaptım anca fırsat buldum :)

Çok güzel valla, Allah kaza bela vermesin, güle güle kullan arkadaşım..

Bu arada Can`ın cümlesinde hata olmuş bu şekilde bir yanlış anlaşılmaya mahal vermeyelim. Can '35sdk89 nick li sadık arkadaşımız satmak istedi D.BAKIR dan İZMİR e gittim ama vazgeçti sanırım' demiş fakat zaten İzmir`e gelmeden önce ki gün fiyatta anlaşamadık ve pazarlığı o gün sonlandırdık. Yani gelmeden önce ki gün pazarlık yapıp işi bitirip Can'ı İzmir'e getirip sonra ben vazgeçtim gibi bir durum kesinlikle söz konusu değildir. Can aslında İzmir'e Muğla'da olan başka bir Mt09 için gelmişti.. Ardından güle güle kullan Can çok doğru bir karar verdiğinin sende farkındasındır kazasız belasız sürüşler dilerim ;)

sadık arkadaşım o konuşmanın önceside vardı...

ben izmire senin makina için geldim 2013 model olmasına rağmen 2014 model fiyatınında üstünde fiyat vermemdeki sebeb forumdan biri olman bu zamanda bilindik makina almak lazım. zaten konuşmanda da belirtmişsin sen kar amaçlı satmak istiyosun sana maliyetinin üstünde satmak istiyosun ben izmire gelim seni kandırırım da alırım makinayı diye düşündüm :) ama kısmet olmadı ne yapalım bende dediğin gibi yaptım hava güzeldi boll boll gezdim.

izmirden eli boş dönmek istemedim aradım 27 bin tl yide kabul edecektim ama aramama rağmen telefonun kapalıydı. muğladaki motor meselesine gelince cem le birlikteydik gerçekten makinasız kalmıştım ve mt09 almak istiyodum. muğladaki adamıda cem aradı izmirdeyiz gelip alalım makinayı diye adamla anlaştık kapora gönderdim p.tesi gidip makinayı cemle birlikte getircektik ama oda ne başka bi olay adam kaporasını aldığı motorla kaza yapmış makinayı sola yatırmış dolayısla vazgeçtim makinadan.
velhasıl ben mt09 a kavuştum gerisi önemli değil. sadık arkadaşıma da kırgın değilim kısmet diyelim :)

herkese iyi sürüşler diliyorum :)

Bu arada Can`ın cümlesinde hata olmuş bu şekilde bir yanlış anlaşılmaya mahal vermeyelim. Can '35sdk89 nick li sadık arkadaşımız satmak istedi D.BAKIR dan İZMİR e gittim ama vazgeçti sanırım' demiş fakat zaten İzmir`e gelmeden önce ki gün fiyatta anlaşamadık ve pazarlığı o gün sonlandırdık. Yani gelmeden önce ki gün pazarlık yapıp işi bitirip Can'ı İzmir'e getirip sonra ben vazgeçtim gibi bir durum kesinlikle söz konusu değildir. Can aslında İzmir'e Muğla'da olan başka bir Mt09 için gelmişti.. Ardından güle güle kullan Can çok doğru bir karar verdiğinin sende farkındasındır kazasız belasız sürüşler dilerim ;)

sadık arkadaşım o konuşmanın önceside vardı...
[url]http://i.hizliresim.com/59gJ2L.png[/url]

ben izmire senin makina için geldim 2013 model olmasına rağmen 2014 model fiyatınında üstünde fiyat vermemdeki sebeb forumdan biri olman bu zamanda bilindik makina almak lazım. zaten konuşmanda da belirtmişsin sen kar amaçlı satmak istiyosun sana maliyetinin üstünde satmak istiyosun ben izmire gelim seni kandırırım da alırım makinayı diye düşündüm :) ama kısmet olmadı ne yapalım bende dediğin gibi yaptım hava güzeldi boll boll gezdim.

[url]http://i.hizliresim.com/1PL5L5.png[/url]

izmirden eli boş dönmek istemedim aradım 27 bin tl yide kabul edecektim ama aramama rağmen telefonun kapalıydı. muğladaki motor meselesine gelince cem le birlikteydik gerçekten makinasız kalmıştım ve mt09 almak istiyodum. muğladaki adamıda cem aradı izmirdeyiz gelip alalım makinayı diye adamla anlaştık kapora gönderdim p.tesi gidip makinayı cemle birlikte getircektik ama oda ne başka bi olay adam kaporasını aldığı motorla kaza yapmış makinayı sola yatırmış dolayısla vazgeçtim makinadan.
velhasıl ben mt09 a kavuştum gerisi önemli değil. sadık arkadaşıma da kırgın değilim kısmet diyelim :)

herkese iyi sürüşler diliyorum :)

Kısmet bu işler dediğin gibi kesinlikle.. Fakat senin ilk anlatışında hani sözleştik tamam gel dedim işi bitirdik kapora falan hallettik sen İzmir'e geldin de ben caydım gibi bir algılama olmuş forum ahalisinde. Millette tam başlamış saydırmaya haklı olarak.. Beni tanımayanların, bilmeyenlerin, senin kurduğun anlam eksikliği olan bir yanlış cümle için insanların aklında sdkylmz başlığında yanlış bişeyler oluşmasına asla izin vermem tabi ki.. Bu arada turuncu benim en sevdiğim renk çok beğendim makinayı :) Hangi yağ koydular yamalube'nin bir de ne kadar tuttu rodaj bakımı?

merak etme forum ahalisi olayı doğru yolla algılar artık. sonuç olarak ben mt09 kavuştum önemli olan bu :) bi gün yolun D.BAKIR a düşerse havanın güzel olmasına gerek yok ben misafir eder gezidiririm motorumla :)

şuan 1200 km de yağ ve yağ filitresi değişimi yaptım 150 tl ye ilk bakımını yapmış bulunuyorum bismil KARDEŞLER MOTOR da. rodajda bitmek üzere artık makinayı sıkıştırma zamanı geliyo bakalım neler yapabiliyo :)

Bu motorun fiyatı 25800 TL değil mi ? Nedir bu 27 -28 bin muhabbeti anlamadım ?

Tekrardan hayırlı olsun abim,Allah utandırmasın.Kazasız belasız sürüşler dilerim..

Hayırlı olsun bugün yanımızdan geçtin Bağlar'da. İki motorduk güzel görünüyordu. Kazasız belasız kullanın. Kardeşler motor Mehmet usta güneydoğuda bitanedir hem insanlığıyla hem ustalığıyla...

motorun hayırlı olsun ALLAH kaza göstermesin,güzel geziler yapman dileğiyle,saygılar...:cat:

Behçet ustadan almışsınız motoru hayırlı olsun benim ybrde orada şimdi depoda yatıyor :)

Motosikleti
ZX12R
hayırlı olsun gurbaan :rendeer:

Bizde perşembe alanyada mt07 ye bakmıştık oda pazarlık var demişti :queen: ilginç..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar