Yeni Korumalarımmm !! =))

Aşkımın hediyesi ::blushani

Sonunda pembe korumalarıma kavuştum.. :mrgreen:

Güle güle Lazer hoşgeldin Nolan :p

Mersin İl Temsilcisi
hayırlı olsun, denemek nasip olmasın... darısı TA'na :)

güzel olmuş.. şu motoruda mat pembeye kaplattırırsan tamamdır bu iş :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güle güle kullan pembiş pembiş :)

Adana İl Temsilcisi
hayırlı olsun,kazasız belasız.bu yaz eşlerimizle akdeniz-ege üstünden 5 motor çanakkaleye gittiğimizde antalyaya da uğradık.belki resimlerimizi görmüşsünüzdür.sağ olsunlar selçuk-ışılay kardeşlerimiz bize değerli vakitlerini ayırdılar,ilgilendiler.sizi de ziyaret edip tanışmak isterdik ama işyerinizi ve telefonunuzu bilmediğimiz için kısmet olmadı.sağlık olsun,belki bir dahaki sefere.iyi çalışmalar.

Hayırlı olsun, sağlamlığını denemek nasip olmasın. Bana da gerekiyor böyle bir artçı kaskı, pembe peri kızlı nolan :) tam modelini ve eksi-artı yanlarını ayrıntılı öğrenebilir miyiz ? Malum sevdiğiniz iki şey yanınızda olunca fazladan dikkat etmek gerekiyor :wiinkk:

hayırlı olsun, denemek nasip olmasın... darısı TA'na :)

Teşekkür ederim.. İnşallah.. :)

güzel olmuş.. şu motoruda mat pembeye kaplattırırsan tamamdır bu iş :)

Yok o beyaz kalsın be.. :p

Güle güle kullan pembiş pembiş :)

Sağol canım.. :rendeer:

motora da bişşeyler düşün uyumlu olsun mont motor kask

Çok fazla pembe olacak boğar diye düşündüm ama. :silent: Sağol.. :wiinkk:

hayırlı olsun,kazasız belasız.bu yaz eşlerimizle akdeniz-ege üstünden 5 motor çanakkaleye gittiğimizde antalyaya da uğradık.belki resimlerimizi görmüşsünüzdür.sağ olsunlar selçuk-ışılay kardeşlerimiz bize değerli vakitlerini ayırdılar,ilgilendiler.sizi de ziyaret edip tanışmak isterdik ama işyerinizi ve telefonunuzu bilmediğimiz için kısmet olmadı.sağlık olsun,belki bir dahaki sefere.iyi çalışmalar.

Ben koptum biraz hayattan nişanlım askerde Çanakkaledeydi :) Acemilik bitti şimdi İstanbul a gidiyor ama yine geldiğiniz zaman eczaneme beklerim abi.. :rendeer:

hiç haz almadığım bir renk pembe lakin hem gönül hem zevk işin içine girdimi tahammül edilir oluyor :p
hayırlı olur işallah, gerek duymamanız dileklerim ile. =)

Hayırlı olsun, sağlamlığını denemek nasip olmasın. Bana da gerekiyor böyle bir artçı kaskı, pembe peri kızlı nolan :) tam modelini ve eksi-artı yanlarını ayrıntılı öğrenebilir miyiz ? Malum sevdiğiniz iki şey yanınızda olunca fazladan dikkat etmek gerekiyor :wiinkk:

Daha ikinci günüm pek bişey söyleyemem ama ben kendim kullanıyorum motoru. Hiç rüzgar almıyor ilk izlenim, benim için önemli olan diğer unsur içi çıkıyor olması. :wiinkk: Renk konusuna girmiyorum bile. :p:p

hiç haz almadığım bir renk pembe lakin hem gönül hem zevk işin içine girdimi tahammül edilir oluyor :p
hayırlı olur işallah, gerek duymamanız dileklerim ile. =)

Mesajlarınızı yazmadan önce imzanızı getirin aklınıza, şayet sizin yerinize bir başkası onu oraya yazmamış ise... :wiinkk:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Güle güle kullan kardesim.
Allah kaza bela vermesin.:cat:

Hayırlı olsun tubiş.Motoruda pembeye boyasaydın:p

Yok yaw abartmayalım :mrgreen: Sağol.. :rendeer:

Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanınız :)

Hayırlı olsun güle güle kullanın :)

Çok teşekkürler :)

Güle güle kullan kardesim.
Allah kaza bela vermesin.:cat:

Sağolasın abicimmmm.......:rendeer::rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
helal ablacım tek eldiven eksik gözüküyor onuda taktımmı tamam havalar soğuk malum :( :)

Hayırlı olsun :mrgreen:

Lazer hangi modeldi, Nolan hangi model?

Konforlarını vs karşılaştırabilir misin?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar