Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hayırlısıyla bugün aldım. 2004 model Sadece 26.000 km'de. Kullandıkça izlenimlerimi Forumdaki Kawasaki VN 800 Kullanıcıları başılığı altında paylaşacağım.
Güle güle kullanın. Benim motosikletimle aynı renk. Ben orjinal sissy barı söktüm. Yolculu seyahatlerde takıyorum. Kullanımı geçekten çok zevkli, hem tarz hem rahat bir alettir. İnşallah memnun kalacağınızı düşünüyorum. Allah kaza, dert vermesin.
maşallah kazasız belasız hazır demirleri varken deri yan çantasız (belkide vardır ) olmaz hatta uzun yol için sisi barın arkasına bile çanta yaptırılabilir
maşallah kazasız belasız hazır demirleri varken deri yan çantasız (belkide vardır ) olmaz hatta uzun yol için sisi barın arkasına bile çanta yaptırılabilir
Vallahi pırıl pırıl çok temizini denk getirmişsiniz. Bu arada VN800, her türlü egzost modifikasyonuna en iyi cevap veren cruiser'dır. O işi çözdün mü zaten gidişiyle, konforuyla adamı bambaşka yerlere sürükler. Geçtiğimiz haftalarda klasik ve spor arasında gel-gitlerim sonucu ben de VN900'den vazgeçip M800'e yönelmiştim.
Rengini de çok beğendim. Zira siyah cruiser görmekten artık gına gelmişti. Kazasız ve keyifli sürüşler dilerim.