Yeni Kızımız VN800 Vulcan Classic....

Hayırlısıyla bugün aldım. 2004 model Sadece 26.000 km'de. Kullandıkça izlenimlerimi Forumdaki Kawasaki VN 800 Kullanıcıları başılığı altında paylaşacağım.

Saygılarımla.

r82X1P.jpg
[/url][/IMG]
Lgn8DV.jpg
[/url][/IMG]

Sti

Gemi gibi dedikleri bu olsa gerek :queen: hayirli olsun,kazasiz belasiz,km side baya dusukmus,iyi yakalamissiniz

Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız güzel günlerde kullanın...

İyi dileklerini paylaşan arkadaşlara çok teşekkür ederim.

Sizin de tekeriniz düz bassın, kazasız belasız cümlemize.

Saygılarımla.

Tekere taş değmesin. Asvalatan ayrılmasın. Hayırlı uğurlu olsunç

Güle güle kullanın. Benim motosikletimle aynı renk. Ben orjinal sissy barı söktüm. Yolculu seyahatlerde takıyorum. Kullanımı geçekten çok zevkli, hem tarz hem rahat bir alettir. İnşallah memnun kalacağınızı düşünüyorum. Allah kaza, dert vermesin.

akbird ve suphi, iyi dilekleriniz için sağ olun.

Saygılarımla.

hayırlı olsun
aklıma takılan bişeyi sorucam
bu aletlerde arka süspansiyon olmuyormu?

maşallah kazasız belasız hazır demirleri varken deri yan çantasız (belkide vardır ) olmaz hatta uzun yol için sisi barın arkasına bile çanta yaptırılabilir

şimdi bunda ne ses vardır https://www.youtube.com/watch?v=60-Db_Z4H4E#t=0m58s

Deri yan çanta tabii ki var :) , bir de rüzgar camı ekleyeceğim.

Ses umduğunuz gibi değil maalesef, üzerinde orijinal susturuculu egzozları var, hayatımda gördüğüm en sessiz cruiser açıkçası.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:43 ----------

dağcı ve bariscinar ve biyeybaraküs, yorumlar için sağ olun.

Hep birlikte kazasız belasız, güvenle süreriz inşallah.

Kazasız belasız kullanın hocam.Resimlerden bakınca baya tertemiz duruyor. Hayırlı uğurlu olsun.

Vallahi pırıl pırıl çok temizini denk getirmişsiniz. Bu arada VN800, her türlü egzost modifikasyonuna en iyi cevap veren cruiser'dır. O işi çözdün mü zaten gidişiyle, konforuyla adamı bambaşka yerlere sürükler. Geçtiğimiz haftalarda klasik ve spor arasında gel-gitlerim sonucu ben de VN900'den vazgeçip M800'e yönelmiştim.

Rengini de çok beğendim. Zira siyah cruiser görmekten artık gına gelmişti. Kazasız ve keyifli sürüşler dilerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar