aslında kolleksiyon merakım var hani böyle hayrı ayrı markalar ve tarzlarda motosikletler olsun hepsine bineyim hepsiyle ayrı bir anım olsun tarzında ama şimdilik bütçem bunlara yetiyor. ilerde kaliteli ve piyasada idolleşmiş markalarımı garajıma dahil etmek istiyorumhayırlı olsun. arada koleksiyonculuk da yapıyosun galiba?![]()
zoom değil solaris modeli ilk çıktığında almıştım. yanılmıyorsam 2000 yılındaydı 650 tl ye almıştım.sırf o motorun üstünde 20 bin km yaptım ...hayirli olsun alttaki motor yamaha zoom degilmi....
öğrenci olduğum için şimdilik yazları ve üniversite zamanı part time çalışıp biriktirdiğim paralarla elektronik eşya ve vasıta alıp satıyorum biraz da sağolsun dedem kredi açıyor zar zor para biriktirip alıyorum. başkalşarı gibi sigara , alkol vs... kötü alışkanlığım yok.motosiklet hastalığı dışındaHayırlı olsun, da motosilet tarlanız mı var? Hangi mevsim ekiyorsunuz sera da mı yetişiyor? Hormon veriyormusunuz? Naturel mi yada? Bu soruların hepsinin cevabını istiyorum![]()
genelde motosikletleri ben kullanıyorum ama hepsini kendime ayırmakta bencillik olur. yazları kuzenler geldiğinde onlara da bindiriyorum .herşeyimi paylarşırım ama motosikletimi paylaşmak zor oluyor.millet bir motora hasret sen valla rekora gidiyon.koleksiyoncular gibisin. hepsini senmi kullanıyon?