yeni kızım :) apache

Moderatör
Hayırlı olsun, da motosilet tarlanız mı var? Hangi mevsim ekiyorsunuz sera da mı yetişiyor? Hormon veriyormusunuz? Naturel mi yada? Bu soruların hepsinin cevabını istiyorum :p

vallaha güzel motor.

hayırlı ve uğurlu olsun,Allah başına kaza,bela getirmesin:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
moto galeri aç...:queen:

Hayırlı olsun :rendeer: tam benim düşüncedensin ihtiyaca göre her türlü motor hepsi palakalı felanmı , Bende düşünüyom böyle cuptan başlıyacam işallah en son 250 cc'de dur diyecem...:cat:

Son düzenleme:
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. Kardeşim kader mahkumuna birde sen vurma. Bırak kavuşsun özgürlüğüne. Tozlu yollarda, düz asfaltta özgürce gezmesini engelleme, yazıktı günahtır. Bak benden söylemesi vebalinden kurtulamazsın.:)):p

millet bir motora hasret sen valla rekora gidiyon.koleksiyoncular gibisin. hepsini senmi kullanıyon?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun. arada koleksiyonculuk da yapıyosun galiba?:)
aslında kolleksiyon merakım var hani böyle hayrı ayrı markalar ve tarzlarda motosikletler olsun hepsine bineyim hepsiyle ayrı bir anım olsun tarzında ama şimdilik bütçem bunlara yetiyor. ilerde kaliteli ve piyasada idolleşmiş markalarımı garajıma dahil etmek istiyorum
hayirli olsun alttaki motor yamaha zoom degilmi....
zoom değil solaris modeli ilk çıktığında almıştım. yanılmıyorsam 2000 yılındaydı 650 tl ye almıştım.sırf o motorun üstünde 20 bin km yaptım ...
Hayırlı olsun, da motosilet tarlanız mı var? Hangi mevsim ekiyorsunuz sera da mı yetişiyor? Hormon veriyormusunuz? Naturel mi yada? Bu soruların hepsinin cevabını istiyorum :p
öğrenci olduğum için şimdilik yazları ve üniversite zamanı part time çalışıp biriktirdiğim paralarla elektronik eşya ve vasıta alıp satıyorum biraz da sağolsun dedem kredi açıyor zar zor para biriktirip alıyorum. başkalşarı gibi sigara , alkol vs... kötü alışkanlığım yok.motosiklet hastalığı dışında :)
millet bir motora hasret sen valla rekora gidiyon.koleksiyoncular gibisin. hepsini senmi kullanıyon?
genelde motosikletleri ben kullanıyorum ama hepsini kendime ayırmakta bencillik olur. yazları kuzenler geldiğinde onlara da bindiriyorum .herşeyimi paylarşırım ama motosikletimi paylaşmak zor oluyor.

Hayırlı olsun gerçekten güzel bir motor :cat: Kazasız belasız sürüşler :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar