Yeni kızım 600 F :)

allah nazarlardan sakınsın güle güle binmek nasip olsun kırmızı da çok dikkat çekiyor ya :) hayırlı uğurlu olsun dostum

Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız uzun yıllar binin inşallah. Sakıncası yoksa ne kadara aldığınızı yazabilir misiniz ?

Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız uzun yıllar binin inşallah. Sakıncası yoksa ne kadara aldığınızı yazabilir misiniz ?
Bi önceki sayfada belirtmiştim yinede yazayım 12750 ye aldm 500 masraf ettim lastikleri 0 ayarndaydı 14 desede alınırdı öyle diyeyim

2007 model 31700 de 12750 ye aldım 500 tl masraf ettim 13250 ye geldi. yedek parçası diğer supersport modellere göre uygun sayılabilcek fiyatlarda

---------- Post added at 11:13 ---------- Previous post was at 11:09 ----------

teşekkürler. rr ı sadece daha agresif durduğu için istiyordum aradaki 10 bg lik fark vs önemli değildi benim için. ancak bu f temiz düştü temiz düşmesiyle birlikte daha rahat oturuş pozisyonu yakıtının bi tık daha az olması vs düşündüm ve aldım hiç pişman değilim sonuçta yarışa çıkcak değilim otobanda da 180 + hızlara çıkcak biri değilim rahatlığı seviyorum + f in motorunun saglamlıgını çoğu kişi bilir rr a göre farklıdır :) böyle bi sürü nedenden dolayı f aldık hayırlısıyla
hm peki bir sey daha sorucam suan malum ogrenciyiz de ilersi icin ben rr dusunurdum F ile uzun yola cıkılırmı mesela istanbul dan mugla antalya o taraflara dogru mesela rr yorar oturus pozizyonundan

Hayırlı olsun tekrar 500tl ne masrafı ettin ..

egzantrik zinciri ve gergisi değişti ufaktan ses yapıyodu 7-8 bin daha gider dediler ama ben huylu oldugum için değiştirttim.

---------- Post added at 02:23 ---------- Previous post was at 02:21 ----------

hm peki bir sey daha sorucam suan malum ogrenciyiz de ilersi icin ben rr dusunurdum F ile uzun yola cıkılırmı mesela istanbul dan mugla antalya o taraflara dogru mesela rr yorar oturus pozizyonundan

rr tabikide daha çok yorar ama f de çok kolay bi motor değil. uzun yol yapılır mı yapılır ancak en az saat başı dinlenmek isteyeceğinde kesin. ben istanbul sakarya arası 100 - 120 arası gitsen 1 saat tutacak yolu 100 yeri gelince 140-160 kapatarak gittim ama yine 1 saatte gittim çünkü 20 dk da bi mola verdim

Valla alinabilecek modeller listeme ekledim :) ayni fiyata bulursam kacirmam bende :) 100 km de sakin kullanimda 5.60 litre yakiyomus. 4 silindirin burasi kotu iste....

hayırlı olsun güle güle kullan. Yanlız montun altına giydiğin polar sanırım düğmesi var depoyu çizmesın dikkat et. Arkadana aldığın kız yada erkek parmağında yüzük varsa çıkarttır:) tekrar hayırlı olsun

Hayırlı olsun, tekeriniz düz bassın.
Darısı bana inşallah :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar