allah nazarlardan sakınsın güle güle binmek nasip olsun kırmızı da çok dikkat çekiyor ya
hayırlı uğurlu olsun dostum
Bi önceki sayfada belirtmiştim yinede yazayım 12750 ye aldm 500 masraf ettim lastikleri 0 ayarndaydı 14 desede alınırdı öyle diyeyimHayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız uzun yıllar binin inşallah. Sakıncası yoksa ne kadara aldığınızı yazabilir misiniz ?
Bi önceki sayfada belirtmiştim yinede yazayım 12750 ye aldm 500 masraf ettim lastikleri 0 ayarndaydı 14 desede alınırdı öyle diyeyim
hm peki bir sey daha sorucam suan malum ogrenciyiz de ilersi icin ben rr dusunurdum F ile uzun yola cıkılırmı mesela istanbul dan mugla antalya o taraflara dogru mesela rr yorar oturus pozizyonundan2007 model 31700 de 12750 ye aldım 500 tl masraf ettim 13250 ye geldi. yedek parçası diğer supersport modellere göre uygun sayılabilcek fiyatlarda
---------- Post added at 11:13 ---------- Previous post was at 11:09 ----------
teşekkürler. rr ı sadece daha agresif durduğu için istiyordum aradaki 10 bg lik fark vs önemli değildi benim için. ancak bu f temiz düştü temiz düşmesiyle birlikte daha rahat oturuş pozisyonu yakıtının bi tık daha az olması vs düşündüm ve aldım hiç pişman değilim sonuçta yarışa çıkcak değilim otobanda da 180 + hızlara çıkcak biri değilim rahatlığı seviyorum + f in motorunun saglamlıgını çoğu kişi bilir rr a göre farklıdırböyle bi sürü nedenden dolayı f aldık hayırlısıyla
Hayırlı olsun tekrar 500tl ne masrafı ettin ..
hm peki bir sey daha sorucam suan malum ogrenciyiz de ilersi icin ben rr dusunurdum F ile uzun yola cıkılırmı mesela istanbul dan mugla antalya o taraflara dogru mesela rr yorar oturus pozizyonundan
Valla alinabilecek modeller listeme ekledimayni fiyata bulursam kacirmam bende
100 km de sakin kullanimda 5.60 litre yakiyomus. 4 silindirin burasi kotu iste....