Yeni kaskım için düşünceleriniz . .

dün akşam üzeri çene açılır bir kask almak için feyizoğluna gittim
ls2 çene açılırı aldım fakat işe yetişmem gerektiği için kaskı pek inceleyemedim
eve geldiğimde inceleme fırsatım oldu kask açıkcası pek hoşuma gitmedi XL olmasına rağmen sıkı duruyodu güneş gözlüğü tam göze inmiyor ertesi gün
tekrar değiştirmek adına gittim ve agv çene açılır taktım budur dedim ls2 XL olan agv de M oldu bu da bi enteresan olay tabi :mrgreen:
neyse çok uzattık şimdi resimler. .

ls2 çene açılır 199 tl agv 299tl fiyatında dır. .

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun güle güle kullan

Son düzenleme:
hayırlı olsun...allah yere değdirmeyi nasip etmesin...:rendeer:

teras ta süper yani...

cok güzel emre ya.hayırlı olsun..:rendeer:

ayna gibi yansıtıyo dimi hacı :mrgreen: sen istanbula gel senin içinde teras sefası yaparız :cat:

inşallah emre bende çok severim terasta semaver çayı içmeyi:mrgreen:.....bende parlak olan kaskları seviyorum...iç kısmı çıkıyormu.eğer birdaha kask alırsam iç kısmı yıkanabilir alıcam ben çok terliyorum da....tekrar hayırlı olsun..

Ayna gibi mübarek :)
İnş. kaza yüzü görmessin Emre abi; hayırlı olsun...:rendeer:

inşallah emre bende çok severim terasta semaver çayı içmeyi:mrgreen:.....bende parlak olan kaskları seviyorum...iç kısmı çıkıyormu.eğer birdaha kask alırsam iç kısmı yıkanabilir alıcam ben çok terliyorum da....tekrar hayırlı olsun..

içi sökülüp yıkana biliyor bundan önceki kaskımda öyleydi artık miyadını doldurdu açıkcası aklımda shoei multitec ve nolan 103 vardı fekat iş için kullanıcağım için kasklara yazık etmek istemedim :cherry: yani ekonomi ve kalite orantısında tercihim oldu kalite arttıkça ekonomi sallanıyo malum :wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:59 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:59 PM ----------

Ayna gibi mübarek :)
İnş. kaza yüzü görmessin Emre abi; hayırlı olsun...:rendeer:

sağol şahin kardeşim Allah daha iyilerini sana nasıp etsin

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:00 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:59 PM ----------

hayırlı ugurlu olsun emrecim. asfalt görmesin inşallah

teşekkür ederim Allahın cadısı :rendeer: :cherry: :wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:01 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:00 PM ----------

cok güzel emre ya.hayırlı olsun..:rendeer:

teşekkür ederim sana ne zaman motor alıyoruz. . ?

Allah kazabela vermesin.. iyi günlerde güle güle kullan kardeşim..

düşünceleriniz diyorum herkes tebrik ediyo :mrgreen: tek düşünceniz gülerek kullanmam mı ? :mrgreen:

içi sökülüp yıkana biliyor bundan önceki kaskımda öyleydi artık miyadını doldurdu açıkcası aklımda shoei multitec ve nolan 103 vardı fekat iş için kullanıcağım için kasklara yazık etmek istemedim :cherry: yani ekonomi ve kalite orantısında tercihim oldu kalite arttıkça ekonomi sallanıyo malum :wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:59 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:59 PM ----------

sağol şahin kardeşim Allah daha iyilerini sana nasıp etsin

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:00 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:59 PM ----------

teşekkür ederim Allahın cadısı :rendeer: :cherry: :wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:01 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:00 PM ----------

teşekkür ederim sana ne zaman motor alıyoruz. . ?

seneye yaz benımde artık bir motorum olcak:cherry:.sımdık kursa yazılcam...:cat::cat:

dostum hayırlı ugurlu olsun nacizane fikrim bu keşke full face kask alsaydın dıye düşünüyorum.yınede hayırlı ugurlu olsun bebeim:queen:

öncelikle aldığın kaskın hayrını gör ayna gibi mübarek:)

Düşüncelerime gelecek olursak takmadığım için birşey diyemeyeceğim ama gerçekten yakışıklı bir kaska benziyor.. Öncelikli görevi kafanı ve hayatını korumak olsada bu kaskı takan karizmasına karizma katar be ya.. Ne kadara patladı bu kask sana?

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Düşürene kadar baya bi kasacağın, avuçlarının arasından kayıp gittiğinde ve yerde lambur lumbur yuvarlandığında artık hiç birşeyin eskisi gibi olmayacağı fakat seni yine de psikolojik açıdan rahatlatacağı ve sürekli tetikte olmak için çaba sarfetmekten kurtaracağı anları doyasıya yaşaman dileği ile. :p

Geçtiğimiz haftasonu eşime kask aldık ve kılıfına koymadan kenara bir yere bıraktım diye fırça yedim. Bu işler böyle işte. :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar