Yeni Kasa Apache ilk bende :D

sbr

güle güle kullan. bu fuarda sergilenen motorlardanmı yoksa normal satış için gelenler başladımı satışa? bende alacam ama 'mayıs ayında gelcek, gel para ver diyorlar tarih söleyemeyiz' varmı böle bi iş çözemedim daha

fuardaki motorlar değil. o motorlar bayilere test motoru olarak gönderilmiş. bu ilk gelen partinin motorları.

fuardaki motorlar değil. o motorlar bayilere test motoru olarak gönderilmiş. bu ilk gelen partinin motorları.

izmire de gelir o zaman ama ne zaman. dün aradım daha izmirdeki bayiyi yok diyolar :D hatta dedim istanbulda satılıyormuş bizde satıyoruz gel ön ödemeni yap ilk gelenlerden alırsın. ne zaman gelir bilmiyoruz diyolar :D

sbr

izmire de gelir o zaman ama ne zaman. dün aradım daha izmirdeki bayiyi yok diyolar :D hatta dedim istanbulda satılıyormuş bizde satıyoruz gel ön ödemeni yap ilk gelenlerden alırsın. ne zaman gelir bilmiyoruz diyolar :D

izmirde kaç bayii var bilmiyorum ama izmirdeki bi bayii test motorunu satmış:)

selam arkadaşlar
bugün plaka almaya gittim bana heryerden alabilirsin dediler
bizim ilçe emniyet tadilatta bende kadıköye gittim
herifler işimi yapmadı neymiş ikametgah adresi falan
bende tekrar randevu alacam şuan 230 km oldu motor.
biraz kasık ağrısı yaptı ama zamanla oturma pozisyonum rahatlar ilk defa commuter kullanıyorum.
sele kaymaz ama pantolon kayıyor işte :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:28 ----------

Ben de 2013 model, bu renkten almayı düşünüyorum, acaba motoru biraz anlatabilir misin?

Beğendiğin yönleri, beğenmediğin yönleri, biraz detay vererek anlatırsan sevinirim.
(Sürüş, malzeme kalitesi v.b.)
hocam makinanın tek sıkıntısı titreşimdi rodajdayım pek anlamıyorum deviri çok yükseltemediğim için ama titreşim zaten beni etkilemiyo
eski kasadan aldıkları şikayetlerden arge yapmışlar
örneğin sele kaymaz olmuş
daha az titreşim var
daha kaslı bi yapıya sahip
jikle karbüratör üstüne alınmış(bu argeyle alakalı değil :D)
falan filan. 80 tl benzin koydum 230 km oldu bi diş düşmedi daha :D
var gerisini sen hesapla D:

28245qc.jpg

buda bugünden :D

dün akşam saat 19 küsürde e5 de bostancı tünal civarında yanımdan geçti aynı motordan.. belkide sendin ama personel vardı sadece 2 kez sellektör yaptım zaten karşı seritte olduğumdan fark etmedin galiba...

hayırlı olsun yesılı cok begenmıştım fuarda baya kurcalamıstım her yerını

ben fuarda karar vermedim.hatta almam diyodum sonra arkadaşın makinayı kullanınca karar verdim
sattım kendi rt125 imi buna yazıldım direk :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar