Yeni Kasa Apache ilk bende :D

hayırlı olsun kardeşim

uuuwww 4800 + plaka ruhsat eder en aşağı 5300 5400 civarına gelir kaliteli lastik kaliteli zincir çanta ıvır zıvır derken + 500 daha koy etti mi 6000 tl sıfırına verilmez bu para şu ötv yi kdv yi bi sezonluk kaldırsalar teşvik için millet motor alsa sıfır gıcır gıcır binse nerdeeeeeeeeeeee....

sıfır motorda zincir niye değişsin ki zaten o ringli zinciri

eski kasası normal zinciri vardı yeni kasa da o ringli zincir se iyimiş hadi 6000-75=5925 tl

amaç milleti teşvik etmek belirgin noktalara beleş sürüş eğitimleri açsalar eğitimlere gidenlere ve testlerden başarıyla geçmeye hak kazananlara ehliyetede kolaylık sağlasalar daha sonra da ötv siz kdv siz motor alma imkanları sağlasalar fena mı olur bnmez kimse en azından bi yaz 4 tekere bizde rahatlarız trafikte biraz

öncelikler motorun hayırlı olsun kaza bela göstermesin kimseye ya bende 2012 model yeni aldım ama şu ön far dizaynı beni bitiriyor bende satarsam zarar yaparım o yüzden bende bu motorun sadece ön kafasını alıp bnm motora takmak istiyorum acaba bağlantı yerleri aynı mı düğer modelle karşıdan aynı gibi duruyor ama sen daha iyi bilirsin ona göre gidip sipariş edeceğim zahmet olmazsa fotoları çekerken yanda 2012 sarı apache vardı :)

sbr

öncelikler motorun hayırlı olsun kaza bela göstermesin kimseye ya bende 2012 model yeni aldım ama şu ön far dizaynı beni bitiriyor bende satarsam zarar yaparım o yüzden bende bu motorun sadece ön kafasını alıp bnm motora takmak istiyorum acaba bağlantı yerleri aynı mı düğer modelle karşıdan aynı gibi duruyor ama sen daha iyi bilirsin ona göre gidip sipariş edeceğim zahmet olmazsa fotoları çekerken yanda 2012 sarı apache vardı :)

bende aynısını düşündüm.resimlerdeki sarı apache benim. bağlantı yerleri farklı. direkt olarak amortisöre bağlı bir çubuk şeklinde bir aparat var. sadece kafayı alıp takamayız maalesef. bir kaç aparat daha almamız lazım. fakat servisler yeni kasa farını eski kasaya takmayacakmış ancak kaza vs durumlarında ruhsat ibraz edilerek takılacakmış.

Bu tvs bu kafayla giderse daha çok satar :) Motoru bırak kafa grenajını al yeter.Hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsınız inşALLAH

125-150 cc de, güzel ülkeme gelen motosikletlerin eli yüzü düzeliyor çok şükür yavaş yavaş. :cat:

Yıl olmuş 2013, biz hala...:pr:
Neyse, efkarlandım akşam akşam şimdi...

Tvs aşkı sardı birden, bu yeni kasayla birlik de beni.
Yatmadan son birkez daha bakayım dedim, yarın sabahın köründe ders...
Hoca bırakırsa, tvs aşkından kalacam galiba... :)

Tireşimi takozla falan değil de motor değişikliği ile çözmeleri gerekirdi. Bütün Çin markaları bu işi çözmek için uğraşıyor, TVS'nin ise hala tüm motorlarında titreşim şikayeti var. Hem 160 cc hem de 180 cc'de. Yabancı sitelerde yorumlar hep aynı; "Çok güzel motor, az yakıyor, performansı süper ama...", ama'dan sonrası hep titreşim...

Tireşimi takozla falan değil de motor değişikliği ile çözmeleri gerekirdi. Bütün Çin markaları bu işi çözmek için uğraşıyor, TVS'nin ise hala tüm motorlarında titreşim şikayeti var. Hem 160 cc hem de 180 cc'de. Yabancı sitelerde yorumlar hep aynı; "Çok güzel motor, az yakıyor, performansı süper ama...", ama'dan sonrası hep titreşim...
TVS'nin tercih edilme sebebi türkiyede Rakiplerine göre
1-Fiyat
2-Hız
Şuan Japon Markalarını Geçti Fiyat Konusunda, Sanırım Alınabilirliğini Yitirecek. 4890 lira cok para.
eski fiyata bile burun büküyordu bizim millet..
artık bir aması daha var,
'' ama çok pahalı ''

sbr

sıfır titreşim isteyen gitsin bisiklet alsın.. mesela cbf iyi alternatiftir.

Hayırlı olsun kazasız belasız. rengide fena değil hani küçük ninja mübarek :)

güle güle kullan. bu fuarda sergilenen motorlardanmı yoksa normal satış için gelenler başladımı satışa? bende alacam ama 'mayıs ayında gelcek, gel para ver diyorlar tarih söleyemeyiz' varmı böle bi iş çözemedim daha

Rengi şekli şemaili çok güzelmiş

Hayırlı olsun kazasız belasız cezasız sürüşler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar