enayiler görüntü var ses yok diyo ama ben de s50cc jinlun kullanıyorum daha önce bi çok motor kullandım performansı gayet ii bide bu olay kullanıcıya göre değişiyor ben motoru aldıımda 120den yukarı çıkmıyodu şimdi 150 görüyorum motoru devrinde kullandınmı ii açtınmı ne vibrasyon kalıyo nede performans düşüklüğü gayet güzel ve süratli bir motor çinli diye hor görenler çok biliyo bu işi tebrik edelim arkadaşlar sanki alıpda kullanmışlar hani bisiklet sanıyolar :farao:
Bende Jinlun JL 150 var 3 senedir kullanıyorum. 10 lt benzinle 314 km yol gidiyorum. Bu değer benzin alınan istasyona göre 3-4 km farkedebiliyor. Ayrıca benim gibi sürekli aragaz alışkanlığı olan biri için bu değer. Adam gibi kullanan dahada aza indirebilir bu değeri.
Benim motorun verileri şöyle geçiyor katalogda.
Max. Hız 95
Ortalama yakıt tüketimi: 2.8 lt./ 100 Km.
Şimdi bu değerler yazınca bunun üzeri olmaz diye bir kural mı var? Bunlar tavsiye edilen değerlerin minimumudur.
oraya 120 kmh yazsalardı. Müşteri ben 120 yapamıyorum firma bunu taahüt etmişti der baş ağrıtırdı.
Motoru rodajını açışını devrini adam gibi yapamazsan bu değerlerle sınırlısın demek. Car car aragaz verip, zaten dur kalk sayısı fazla olan sıkışık trafikte kullanıyor isen, benzin aldığın istasyon dandik benzin verirse, karburator ayarın düzgün değil bakımların yapılmamışsa vs. vs. Tabiki 2,8 lt değilde benim gibi 100 km'de 3,18 litre yakılır normaldir. Bu değer bile konusu açıldığında sarfiyat konusunda güzel bir değerdir.
Devrinde 120 kmh hızı düz yolda görüyorum. 135 kmh in üstünü de İstanbulda yaşayanlar varsa E5 Acıbadem benzeri eğimde görüyorum. Çin'i beğenmiyor olabilirsiniz ama kullanan kadarda bilemezsiniz. 250 cc ile görmekte mümkündür.
RR yazan modeli beğenmediğimi de belirteyim. Pek güvenilir gelmedi.