Yeni Hyosung GT 125 R

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
amma yazmısınız haa meraktan okudum vala neyse ben polımıge gırmek ıstemıyorum:) acaba bu motor kac basar? sanırım 250r 180 fln basıyor

amma okumuşsun haa meraktan sordum ne kadar okudun adamlar 140 yazmış :p:pr::queen::farao::bounce::cat::rendeer:

GKN

amma hortçuymuşsun hee

bende meraktan sorim
bu harbiden 2 silindirmi?
125lik 2 silindir hiç görmedimde..!

arkadslar bu model yok turkıyede 250r ıle fıyatları cok yakın dıye gelmıyomus ulkemıze ama bu yıl pıyasada 125 fırtınası esecek gıbı

beyler bence bu motor cbr125 ile aynı fiatta olsa bile cbr daha cok satılır...birinci honda yani nolursa olsun kalite ve servis agı cok güclü...kasası kalın die hyo almak sacma agırlık olarak aralarında 40 kilo var hemen hemen aynı guce sahipler max. hızlarıda aynı...eger honda 250 cc lık bi motor yapsa emınım hyodan daha cok satar...hyo nun suanda piyasada tutunmasını saglayan sey türkiyede ondan baska 250 cc ss olmamasıdır buna kımsenın ıtrazı olmaz sanırım.akıllı ınsanlar hyo nun basındakıler biliolar ki cbr ıle aynı paraya satamıcaklar satsalar bıle cbr 125 daha cok satılck getırmıolar.türkiyede rakipsiz oldukları yer 250 cc ondada satıyolar dedımya ikameleri yok motorlarının...

Walla makina harika hem 125 cc hem çift silindir Varadero gibi.bence çok güçlü bir makinadır bu tebi TR ye gelse bile fiyatı da çok güçlü olur sanırım:mrgreen:

bildığım kadarıyla bu motor gelmıcek buraya ama gelse hakkaten cok sık olur...

Forumdan Uzaklaştırıldı
gelirse sıfırı 5-6 milyara gider ben hemen 3,5 -4 milyara 1,2 yaşında ikinci el kaparım

nerden buldun da hortlattın bu konuyu öyle kardeş?

harbıden konu fi tarıhınden kalma :D neyse gelmıyomus sonuc olarak gelsede bu motor gıtmez cbr 125 ten daha hantal kalır ayrıca hayatımda ılk kez 125 lık 2sılındır duyurum ılgınc

Bu konunun yeniden hortlamaya ihtiyacı var :D Bu sene fuara gelir mi acaba ...(belki tartışılmıştır ama ben göremedim :D)

Bu konunun yeniden hortlamaya ihtiyacı var :D Bu sene fuara gelir mi acaba ...(belki tartışılmıştır ama ben göremedim :D)

kardeş benim bildiğim 250 liğiyle aşya yukarı aynı para olduğundan getirmiyorlar bencede doğru kara aynı paraya 250 lik varken 125 liği alan olmaz ancak ucuz fiyata getirebilirlerse anca öğle

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar