Yeni Honda CBR300!

Yapmayin Allah askina.. Kawasakinin fahis fiyatlandirmasi, servisi, fuara katilmamasi, keyfekeder is yapmalari beni dusunduren. Honda guvencesiyle gelsin 300 yag gibi akar.. 250nin kafayla sunun bi alakasi var mi?

Bi kendinizi dusunmeyin tek istegim bu. 500 yaninda bunu da getirsin diyin ne bileyim, belki size gelmez bu saatten sonra da ben istiorum acikcasi. Hurra kapanionuz..

Honda 250cbr 11bin, 300 cbr gelse 16bin olur. 250cc'den sonra vergiler artıyor. Yani 50cc fark ve ufak tefek tasarımlar için 5bin tl mi vereceksiniz? Yazık değil mi? Bu motor Türkiye için çok mantıklı değil o yüzden getirmezler bile. Çok ümitlenmeyin derim.

50cc deil de ben ninja 300e rakip bekliordum. Yanindan gecemedi ne yazikki. Ninja 300de absyle 21bin zate, lanet olsun bu hayat lanet olsun bu sevgim.. Darım dırım..

Oguzada dedigim gibi gt250r alip kurtulcam bu dusunmelerden..

Şahsen ben beğenmedim.Kafa grenajı ve egzost haricinde aynı cbr 250.Ki egzostu hiç beğenmedim,kafa da hoş olmamış.
Ninja 300 ün yanından geçemez.

Güzel bir tablo
ttr5s.jpg

bu motoru cbr 250 ye göre beğenmeyenler de hiç az değil. Çift far kesinlikle daha karizmatik race'lerde ama bunda bi tuhaflık var...yani sadece farlara odaklandığın zaman çok güzel ama kafaya bakınca etkileyici ve güzel durmuyor:)

Sorun bence sonradan eklendiğinin çok belli olması ve kafa kısmının yanlardan daha basık ve yukarda kalması eskisine göre.

Yan grenajlar ise daha iyi. sanki yere ve ön lastiğe daha yakın artık.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar