Yeni Gilera Fuoco 500ie. 3 Tekerlek ile güvenli bir sürüş sağlıyor

Peki fiyat ne olcak bunda bilen varmı ?

Denemeden alınmaz... nasıl acaba sürüşü

fiyatı uçuk, yanlış hatırlamıyorsam 10 bin ytl civarı

Ne yaptin sen kardes...! 10 bin YTL olsa keske! Hemen 2 tane alirim! Yukardaki arkadasin da yazdigi gibi sen atlamisin oralari galiba; 250 lik mp3 17 bin 500 YTL!
Bu bide 500 luk! En az 22 - 23 bin YTL olucagi kesin!

amaç nedir??

motosiklet üretici bu arkadaşlar bu makinayı hangi avantajları olabilecegini düşünerek üretmişler ayrıca dez avantajları neler olabilir.artıları eksileri neler olabilir?:silent: :silent:

gilerafuoco500ie_on_the_moon.jpg

Fuoco 500'un ne kadar stabil bir arac oldugunun kaniti:

big_gilera_fuoco_500_01.jpg

big_gilera_fuoco_500_02.jpg

big_gilera_fuoco_500_03.jpg

big_gilera_fuoco_500_04.jpg

big_gilera_fuoco_500_05.jpg

big_gilera_fuoco_500_06.jpg

big_gilera_fuoco_500_07.jpg

big_gilera_fuoco_500_08.jpg

big_gilera_fuoco_500_09.jpg

big_gilera_fuoco_500_10.jpg

big_gilera_fuoco_500_11.jpg

big_gilera_fuoco_500_12.jpg

big_gilera_fuoco_500_13.jpg

big_gilera_fuoco_500_14.jpg

big_gilera_fuoco_500_15.jpg

Son düzenleme:
Biz sadece 2 lastik var diye motora biniyoss.. Eskiyince sadece 2 lastik alacaz çünki.. :) Adamların yaptığına bakk tutmuşlar güzelim motora bi lastik daha koymuşlar.. Eee oldu olacak bi lastik daha koyunda araba olsun..
Motor dediğibn iki teker olur oğuulll iki teekerr :)

Saygılar
Zonguldak-ereğli'den

peşin hükümle yaklaşmamak lazım diye düşünüyroum...Gerçekten keyifli sürüşü olan bir alette olabilir yada tam tersi....

Ama sonuçta güzel bir alternatif....

2 tekerlek yeterdi nie 3. tekerlekte var :p
tabi şaka biyana eğlenceli bi alete benziyo

katılıorum virajları gayet ii alıyo..tüm yük on 2 tekerlege bındıgı ıcın arkasının kayması mumkun gozukmuo bence..tabi motosiklet oldugunu dusunmuyorum bende..

arkadaslar gecenlerde umranıyede bıtane mp 3 gordum .encok dıkkatımı ceken eksozu paslanmıstı.nasıl becerıyolar anlamıyorum.

Arkadaşlar yapmayın motorun viraj alış özelligi falan... Prof. yarışçıları getirmişler orda pistte yatırıyolar yani 3 teker olsada yatırması oyle kolay sanılmasın bence.

arkadaşlar bu araçdan alan varmı yada diğer Piaggiodan Sürüşü nasıl bi inceleme testi varmı forumda linklerseniz sevinirim.

İstediğin gibi bir link bilmiyorum ama ben kendim Ferco'ya gidip denedim.500cc 40 hp,gayet güçlü bir makina.Önceleri 3 teker insanı korkutuyor,düşerim falan zannediyosun ama fotoğraflarda görüldüğü gibi manevrası gayet sağlam bir makina.Yanlız kuru ağırlığı 245 kilo olması sebebiyle yavaşladığında gidondaki butonla mutlaka dik durmasını sağlamak için ön tekerleri sabitlemelisin.Bunun haricinde uzun yolculuklardada yormayacakmış gibi bir izlenim edindim.Ayrıca kendinde test edebilirsin.Ferco'nun sitesinde test formu doldurman yeterlidir.:cat:

wallahi açıkçası hiç beğenmedim.motor dediğin iki teker olmalı.ne o öyle atv gibi:farao::farao:

İstediğin gibi bir link bilmiyorum ama ben kendim Ferco'ya gidip denedim.500cc 40 hp,gayet güçlü bir makina.Önceleri 3 teker insanı korkutuyor,düşerim falan zannediyosun ama fotoğraflarda görüldüğü gibi manevrası gayet sağlam bir makina.Yanlız kuru ağırlığı 245 kilo olması sebebiyle yavaşladığında gidondaki butonla mutlaka dik durmasını sağlamak için ön tekerleri sabitlemelisin.Bunun haricinde uzun yolculuklardada yormayacakmış gibi bir izlenim edindim.Ayrıca kendinde test edebilirsin.Ferco'nun sitesinde test formu doldurman yeterlidir.:cat:

hocam ne kadar sürebildiniz?

istanbulda mı? Ben antalyadayım burda varmıki acaba sürüş testi çok videosunu izledim bu aracın eksileri var elbet fakat virajda hakkaten 2 tekere göre bi avantajı varsa bu işi başarmış olaibilirler.

hocam ne kadar sürebildiniz?

istanbulda mı? Ben antalyadayım burda varmıki acaba sürüş testi çok videosunu izledim bu aracın eksileri var elbet fakat virajda hakkaten 2 tekere göre bi avantajı varsa bu işi başarmış olaibilirler.

Ferco'nun Etiler'deki bir eğitim alanında 15dk. kadar bir test sürüşü yaptım.Hani tarfiğe açık yolda ne gibi handikapları olduğunu bilmiyorum ama kullandığım kadarıyla kendinden beklenmeyecek bir hareket kabiliyetine sahip.Test alanında kukalar arası geçiş ve yokuş aşağı ve yokuş yukarı gazlama vede frenaj testleri yaptım.Özellikle fren mesafesi stabilitesi güven veren bir makina.Dışarıdanda gayet hetbetli duran bir makina olduğu için İstanbul'un tarfiği için uygun değil ama Antalya için bence gayet uygun olacaktır.Özellikle uzun mesafe gezilerde artçı ve kargo kullanım alanları bana uygun geldi.Ayrıca tocase ve sidecase'de eklenebilir.Fakat sıfırına o kadar para verilirmi derseniz, Ben vermem.Antalya'da test sürüşü yapabileceğiniz hakkında pek bilgim yok.Ferco'nun sitesinden iletişim bilgilerini bulup sormanızda fayda var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar