Valla bence olaya teknolojik olarak bakmak lazim. Oldukca guvenli bir arac oldugu resimlerinden ve goruntulerden belli! Zaten motor kullanmanin surucuye verdigi en buyuk zevk bir virajdan digerine yatarak suzulmektir bence! Duz yoldansa Antalya-kemer arasi gibi virajli ve manzarali bir yolda aksama kadar surekli motor kullanabilirim. Mp3 yada Fuoco bu olayi guvenli bir sekilde yapmanizi saglayan bir alet!
Estetik acidan bakarsak bence biraz sert hatli olmus! mp3 u tercih ederim! hatta mp3 400 geldiginde eger cok zorlamazsa (fiyat acisindan) bi tane almayi dusunuyorum. ozellikle basimin tatli belasi mp3 e bayildi ve kendine ait bir motoru olsun istiyo, hem onun sayesinde ben de kullanmis olurum! :bounce:
Ayrica 3 tekerlekli motosiklet mi olur diye yorum yapan arkadaslari da kiniyorum! bence cok sekilci dusunuyorlar! Onlarin yaptiklarini da otomobil kullanicilarinin ve etrafimizdaki motora karsi insanlarin "seytan isi" , "iki tekerle ne isin olur!" seklindeki yorumlari kadar mantiksiz buluyorum!
Cunku ben motora on yargi ile yaklasip bilip bilmeden tepki gosteren ve yorum yapanlara uyuz oluyorum! Ve cevrede boyle davranan cokca kisiye rasliyorum !
Benim kanaatimce sizde ayni sekilde bu tarz yaklasimlardan rahatsizlik duyuyorsunuzdur! Bu arkadaslarda bence bilerek veya bilmeyerek o insanlarla ayni konuma tasiyorlar kendilerini!
Estetik olarak elbette her insanin zevkine hitap etmeyebilir! Bu cok dogal! Ama "ben begenmedim! , igrenc! , oyle sey olurmu!" yorumlari; motosiklete karsi olan otomobil kullanicilarinin tepkileri kadar yersiz ve acimasiz! "Benden farkli olana yasama sansi yok!" gibi bir anlayisa gider bu! :farao: