Yeni Gilera Fuoco 500ie. 3 Tekerlek ile güvenli bir sürüş sağlıyor

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Yeni Gilera Fuoco 500ie. 3 Tekerlek ile güvenli bir sürüş sağlıyor

69GileraFUOCO500ie000.jpg
Çift enjeksiyonlu MASTER 500 güç ünitesi ve paralel ön süspansiyon sistemi ile güçlendirilen Gilera Fuoco 500 virajlı dağ yollarında ve uzun otoban sürüşlerinde her türlü hava koşulunda güvenli bir sürüş sağlıyor. Yeni MASTER 500 çift enjeksiyonlu güç ünitesi 4 zamanlı ve 4 valfli. Sıvı soğutmalı olan 492 cc lik ünite 7000 rpm de 40 bg güç üretebilmekte. 150 km/s maksimum hıza sahip olan araç Euro 3 normlarınıda karşılamakta.

Standart olarak sunulan elektro hidrolik ön süspansiyon sistemi aracın orta sehpaya ihtiyacı olmadan durmasını sağlıyor. Böylece ışıkta durduğunuz zaman ayaklarınızı yere koymanıza gerek kalmıyor. 140/70 ebatında ki lastikleri ve 240mm fren diskleriyle oldukça iyi bir yol tutuş ve frenleme sağlıyor.

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
MP3 ün teyzesinin kızı bu galiba ben kendi motosiklet anlayışıma sığdıramıyorum bu aleti yaw
Tabi motosiklet denmıosa o ayrı:silent:

Önden buldog köpeği gibi duruyor.

3a.jpg

Dönüşler için ön lastiklerde farklı bir sistem denenmiş gibi.
4a.jpg

238 kg kuru ağırlıkla mecburen tay tay durması lazım.:)

Virajlarda bir test etmek isterim.

Bir tur veren olursa....

3 teker isi biraz motor zevkine aykiri gerci ama merak ettigim virajlarda nasil kici atmiyor bu motorlarin cunku tum agirlik one biniyor arka kisim bosa cikiyor

akrabasının fiyatı ortada acaba bunun fiyatı ne kadardır bir teker çukura denk gelirse peki devrilmezmi alan kişiler düz yollardamı kullanacak

Haydaaa şimdi de bunlar moda oldu :mrgreen:
Triosiklet ismi bunların :mrgreen: :cherry: :cat:

bitane almak isterim cok güzel virajı vardır bu motorun kayarsa m3 gibi yanı verirrrrrrr gider heralde

siyah deriler içinde güzel ablalar koyarak olmuyor bu işler. rezalet bir tipi var ve kesinlikle motosiklet değil. motosiklet, sen olmadan ayakta duramayan seni bütünleyen, gitmezse düşen bir araçtır.

güzelde millet bunlar benim bildiğim 17 500 ytl.:cyclopsan buna o para vereceme honda 650cc shadow alırım 4 binde elime kalır ama motor alırım..:cat:

honda, yamaha gibi firmalarda atılırlarsa fiyatı ucuzlar..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Eskiden triportör ler vardı..Bunun önü tek arkası çift teker olanları gibiydi..Motosiklet sınıfına girerlerdi..Nedense onu hatırlattı bana..!:cherry:
hemde arçelik marka..:cherry: yanlış hatırlamıosam motoguzzi nin taklidiydi bunlar..!:cherry:
arceliknw4.jpg

Son düzenleme:
diger yorum yapanlarin aksine bence gayet de islevsel ve guzel bir arac, tasarimini begenmedim ama o da illa ki zamanla duzelir...

yeni baslayanlarin alacagi motor bu olur artik (tabi maddi imkanlar dahilinde) :cat:

Yapılan yorumların bazıları beni güldürdü...

Önemli olan teknoloji ! Tahmin edebileceğiniz üzere 2 veya 4 teker ile sorunsuz viraj alınabiliyor ama 3 tekerlek ile bu oldukça tehlikeli sonuçlar doğuruyordu.

Bu teknoloji ( 3 teker ) üzerine yaklaşık yüz yıldır çalışılıyor ama daha becerebilen olmamıştı...

Benim için de gereksiz bir özellik olsa da, dünyada şimdiden çok ilgi göreceği belli oldu.

Gerek bu model gerek 250 ve 125 c lik Piaggio versiyonları, kotalar dahilinde verilebiliyor ülke distrübütörlerine...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar