Yeni ehliyet yasası - başlangıç motoru önerisi

Selamın aleyküm abiler hepinize hayırlı cumalar.
Sizden isticegim yardımı hiç uzatmadan söyliyim. Yeni ehliyet yasasıyla ben 01.01.2016 dan itibaren ehliyet alabiliyorum ancak a1 ehliyeti yani en fazla 125cc (ki başlangıç için en ideali) kullanma şansım var. Ama lise öğrencisi olarak hem ilk motorum olcagı için hemde biraz çekiciliği olsun yani kızlarda biraz baksın amacım apaçilik değil yanlış anlamayın abiler :D Sizden motor tavsiyelerini bekliyorum fiyat olarakta çok yüksek değil hani cbr 125 aşıyor fiyat olarak ekipman alacağım için. Şimdiden hepinize teşekkürler abiler

Motosikleti
600RR
haklısın
EpOoPA.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:17 ----------

a0nWg4.jpg

şöyle bişeyde olabilir

motorda sevdiğim 3 özellik var.
1.)Arabaya göre az yakıyor
2.)Park sorunu yok
ve 3.)Kızlar buna bayılıyor :) Yani lisede motosikletinin olması elbet seni 1-2 adım öne taşır ama kızların bakmasını falan istiyorsan sadace altında motor olması yetmez.Birazda allah vergisi lazım tip,boy en önemliside ağız :) Benim lisede motosikletim yoktu bir arkadaşım ybr125 ile geliyordu.Sonuç olarak kızları çıkışta ben eve bırakıyordum :) :) :) ego kasmak gibi anlaşılmasın ama motor sadece bir araç,amaca ulaşma yolunda...iyi forumlar

Çok haklisin abi sonucta kiz motorla konusup etmiyor fakat motor cekiciligine kat ve kat etki ediyor amacim kizlar icin motor almak degil ama motor almisken de hani biraz guzel gozuksun :) yine de degerli yorumun icin sagol abi :)

Çok haklisin abi sonucta kiz motorla konusup etmiyor fakat motor cekiciligine kat ve kat etki ediyor amacim kizlar icin motor almak degil ama motor almisken de hani biraz guzel gozuksun :) yine de degerli yorumun icin sagol abi :)

Senin Fiyat sınırın ne kadar zaten 125cc alman gerekiyor o yüzden pek bir seçenek yok ama ybr125 olabilir şu kanatlı kasaları hoş duruyor.Bajaj discover 125st olabilir çok az yakar cebine dost gibi gibi.

Eyv abi dediğin gibi hem 125 cc alcagım için hemde fiyat kapasitesi oldugu için çok bi seceneğim yok teşekkür ederim

Mondial znu 125 al 2. El ondan sonra iyi bisi alirsin. Kizlarinda hosuna gider.

var kardeşim honda cb 125 honda titin 125 kübanın var sen iste yeterki olur inşallah.

kuba xr125 bak kardeşim. parçası ucuz , az yakar , konforu iyidir. Tasarımı biraz kabadır ama dikkat çeker. Bide çağının en deli yaşındasın sende benim gibi ara sıra boşa alıp şöyle devir yükseltirsen dikkat çekebilirsin ama okulun önünde tekere kalkmaya çalışıp taklaya gelme. Ben geldim. Sen gelme :)

Yeni baslayan bir kisi icin en dogru secim scooter dir. Aklinda sadece durmak ve gitmek olur. Vites derdin olmaz. Trafigi ogrenirsin, ondan sonra ben pistim olgunlastim dedigin zaman vitesliye gecebilirsin. Ben ve yakin dostum ayni anda basladik motor kullanmaya ben 100 luk scooterla basladim, arkadasim kuba cr1 150 cc motorla basladi. Trafik pek yoktur bizim memlekette 65.000 nufusu var. Ve 3 ay icin de arkadasim 5-6 kez kaza yapti. Ben de sadece 1 defa yaptim, ondada bahsettigim arkadasim bana arkadan motorla carpti. Ben motorumu satmak zorunda kaldim. Suan bi motorum yok. Ama seneye ilk isim honda pcx 150 almak cunku scooter bi farkli benim icin. Ben iyikide scooterla baslamisim. Sen bence scooter ile basla trafigi ogren sonra vitesli motora gec kardesim. Simdiden hayirli olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar