Yeni ehliyet alacaklar nasil öpülür(parasal)

25 gün önceden randevu aldim bugun saatinde trafik tescil şubeye gittim.Sistem yok dediler 1.5 saatlik beklemeden sonra sistem geldi.Neyse 4 5 kisi sonra sira geldi.Evraklara bakildi makbuzlara bakildi ta bi ve en son raporunuzda gözlüklu veya gozluksuz yazmiyor denip tekrar rapor istendi.Ben almisim raporu doktorda onaylamis daha ne gözlük muhabbetiki.
Ciktik rapor aldigim ozel hastaneye ilgili doktor yok raporu tekrar alacaksiniz vay soyle vay boyle derken 50 tl daha bayildik.
Aile hekiminde bedava ama ikamet burasi olmayinca aile hekiminden alamiyorum.
Ayrica su ozel hastanelerdeki veya hastanelerdeki bir tarafi tavana vurmus kiz bebeleri dende ayri nefret ediyorum.
Birden paylasmak istedim.😠😠😠😠😠😠😡😡😡

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:30 ----------

Ayrica gece arabamada biri vurup kacmis birde o var.Ona ayri sinirliyim😠😠😠😠😠

Hahahaha yaşadıklarımı direk Yazmışsın aynısı... bilseydim gözlüğü takmazdım memurun önünde

Öpmeyi bırak ön sevişmeyi bile geçmiş sizinkisi. Umarım daha da ileri gitmez..

Çorum İl Temsilcisi
Doktordan yazmamasını istedim yazacaz mecbur dedi.Dosyayı aldığımda bi baktım gözlük yazmıyor :queen: . Emniyete gözlüksüz gittim 4-5 saat bekledim tabi gözler katliam :mrgreen: . Memur bakıyor göz kırpıyorum ovuşturuyorum falan yazmadı.

Velhasıl Kelam derecesi iyice arttı astigmat miyop ne ararsan var. Takmadan bırak motora binmeyi odamdan çıkmıyorum

bende de ağır astigmat var, yeminle kafamdan çok gözlüğe dikkat ettim kask seçerken.

Bendede astigmat var tekrar gittim rapor aldım gözlüklü verdi.Sonra tekrar gözlüksüz test etti yine sorun çıkmadı farketmez verinde gidiyim dedim.
Gerçi 10:30 dan akşam 16:30 a kadar bekledim ama evrakları bile veremedim sistem yokmuş falan filan.2016 a geldik hala aynı bugun git yarın gel.

En azından arabama çarpan adamı buldum akşam tutanağı hallettim.Sarhoşmuş gece görmedim vurdum diyor.

Bir şey daha sormak isterimki gözlüklü kask alırken dikkat etmem bir konu var mı?

Arkadaşlar,

Güncel fiyat durumu nedir peki sürücü kurslarının. Sınav harcı dahil tabi..

19 saniye bekleme süreci boyunca sosyal mesaj : guvenlik ekipmani kullanımına önem veriniz.

doktorlar herkesi gönderiyor tanıdığım herkesi gönderdi tekrar doktorlar. devletin yeni para kapısı büyük ihtimal. bende 100₺ ödedim hastaneye raporu tamamlamak için

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar